Blondes have all the fun..but life is hard for our bright looks! –for hva er det blondiner frykter aller mest? Jo, nemlig at den fine klare og glansfulle hårfargen du var så fornøyd med når du forlot frisøren din, etter kort tid blir blass og gulner.

KILDER: Yannis Vlamos, Fall 2016 Ready-to-wear, Ralph Lauren - Vogue | Yannis Vlamos, Spring 2017 Ready-to-wear, Altuzurra - Vogue | byTiMo s/s 17, Oslo Runway | Kim WestonArnold, Spring 2017 Ready-to-wear, Versace  - Vogue

Hvorfor er det så vanskelig å bevare nyansen, klarheten og glansen i et blondt hår?
For å forstå det, må man vite litt om hva som skjer med et blondt hår når det lysnes og blekes.
Når hårets naturlig pigment blekes, blir håret åpent og porøst. Tap av proteiner gjør også håret mer utsatt for forurensing, sol og ytre påvirkninger. Hver årstid har ulike utfordringer for et blondt hår. Om vinteren ligger forurensingen lavt i luften pga. kulden. Lyse porøse hår er veldig mottakelig for dette og det legger seg som et belegg på håret. I tillegg fyrer vi mye inne som er med på å tørke ut håret ytterligere. Dette resulterer i at håret gulner og blir matt.

KILDER: https://www.lhl.no/om-lhl/aktuelt/nyhetsarkiv-2015/2015/kulde-kan-gi-usunn-uteluft/
http://www.smp.no/ntb/tema/article396037.ece

Om sommeren har vi andre utfordringer; solen som tørker ut håret, mens klor og bassengvann gjør håret misfarget. Det er også veldig stor forskjell i vannet vi vasker håret vårt i. I bygårder er det ofte kobberrør, mens utenbys er det ofte mer kalk i vannet. Du har sikkert kjent på følelsen av å vaske håret i ulike vann selv også? Det gir også noen ganger utslag på hårfargen din.

KILDER: http://bigabigabriela.blogspot.no/2015/08/dicas-de-fotos-para-tirar-na-praia.html
http://www.imgrum.org/media/749781165966546836_175498508

Med forståelsen av hvordan ytre påvirkninger påvirker håret vårt er det kanskje enklere å forstå hvorfor det er så vanskelig å bevare en vakker blond farge.

Så hva trenger en blond farge?
Jo, produkter som bevarer en klar og glansfull nyanse, pleie og fuktighet. Sist men ikke minst produkter som beskytter mot ytre påvirkninger!
Derfor har Joico utviklet BLONDE LIFE…
& HVORFOR VIL DU ELSKE DEN? JO, FORDI DEN BEVARER EN KLAR, REN LYS TONE OPPTIL 8 UKER.

Blonde Life er en "naturlig detox" for håret og nøytraliserer klor og fjerner spor av mineraler og ytre påvirkninger. Dette forhindrer at blasse og gylne toner oppstår. Serien består av Brightening Shampoo, Conditioner og Masque som bevarer en klar, lys nyanse og gjør håret skinnende og sunt!

Resultatet blir klar farge som bevarer sin nyanse til neste frisørbesøk!

Be blonde… stay bright!
Les mer om hvert produkt og serien her

Tag oss gjerne på instagram #livetheblondelife #joiconorway