Joico tilbyr kurer til alle hårtyper og det kan være vanskelig "å finne den rette". Her kommer en guide, som skal gjøre det enklere for deg! Ønsker du å forebygge skade på håret? Forlenge holdbarheten på hårfargen? Fremheve blondt hår? Bygge opp håret med verdens beste hårkur? Uansett behov- Joico har kuren som passer din hårtype!

 

Det er mange ting som påvirker håret vårt. Ytre påvirkninger som sol, kulde, tørr luft og forurensning, har stor innvirkning på holdbarheten på hårfargen og kvaliteten på håret vårt. Men den mest åpenbare årsaken til at håret vårt blir skadet, er kjemiske behandlinger som for eksempel farge - og blekebehandlinger. Dette kalles kjemisk skade.

 

Termisk slitasje oppstår ved bruk av varmeverktøy, som føner, stylingjern og krølltang. Det er viktig å bruke varmebeskyttende produkter når du bruker varmeverktøy. Det er et faktum at flere og flere bruker krølltang og glattejernet daglig, og det tørker ut og sliter mye på håret vårt.

 

Mekaniske skader er forårsaket av hårbørsting og bruk av spenner og strikker. Det er selvfølgelig bra at vi grer håret vårt, men du kan gjøre noen enkle grep for å gjøre det på en skånsom måte. Nummer en, er å bruke riktig verktøy og produkter. Kjøp en god hårbørste hos din frisør. Gre håret, mens hårkuren virker eller bruk en god Leave-in spray som gjør kampen mot hårflokene enklere. Bruker du mye spenner og hårstrikker, pass på og varier med hvor du setter strikken eller bruk de tykke som er mest skånsomme.

 

Bevarer fargen & reparerer skadet hår

Perfekt for deg som har farget hår og trenger ekstra pleie etter kjemiske behandlinger. K-PAK Color Therapy Luster Lock reparerer og styrker hele håret, samtidig som den beskytter fargen. Håret blir umiddelbart sunnere med en speilblank glans. Kuren inneholder manketti - og arganolje som gir masse mykhet og pleie uten å tynge. Ikke minst er det mange som elsker denne kuren fordi den lukter himmelsk godt!

 

Unngå at blondfargen gulner og blir blass!

Alle som har blondt hår kjenner godt til at håret fort gulner og blir blast etter frisørbesøket. Det er utrolig mye som påvirker blondfargen. Alt fra hvilke produkter du bruker, stylingvaner og ytre påvrikninger.

Blondt hår er også ofte ekstra skjørt og porøst. Det resulterer blant annet i at det lett tiltrekker seg forurensning i luften, som igjen gir missfarge. Vi kan sammenlikne det litt med en hvit bukse, hvor lenge holder den seg ren i vær og vind, synes du? Om du bruker vår kur fra Blonde Life, slipper du å bekymre deg for dette! Blonde Life Brightening Masque er en fuktighetsgivende kur som effektivt fjerner belegg, mineraler og nøytralisere klor og avfallsstoffer, som motvirker at fargen gulner og blir matt. Resultatet blir en krystallklar, og glansfull blondfarge! For optimalt resultat, anbefaler vi at du bruker hele pleieserien i Blonde Life.

 

Forebygger og beskytter håret mot skade

Ønsker du å jobbe forebyggende og beskytte håret ditt mot skade, samtidig som du beskytter hårfargen, er dette kuren for deg. Defy Damage Protective Masque pleier og styrker hårets bindinger og bevarer fargen. Den beskytter mot termisk og mekanisk slitasje. Masken motvirker splittede hårspisser og beskytter mot ytre påvirkninger og varmestyling. Håret blir sunt, motstandsdyktig, sterkt og glansfullt.

 

 

 

Skjønnhetssøvn har fått en helt ny betydning med vår innovative nye nattmaske! Defy Damage Sleepover nattmaske, styrker hårets bindinger, motvirker splittede hårspisser og fyller håret med pleie -mens du får skjønnhetssøvnen din! Synes du det er vanskelig å sette av tid til hårkur i en hektisk hverdag, er dette din redning! Alt du trenger å gjøre er å påføre noen få pump i tørt hår før leggetid. Masken absorberes raskt inn i håret og vil ikke smitte av på sengetøyet.

 

For kjemisk behandlet eller porøst skadet hår

Dyptvirkende proteinkur, fullspekket med en kraftfull kombinasjon av aminosyrer og Joico`s smart keratin teknologi, gjenoppbygger selv de skjøreste skadede hårene og bringes tilbake til sin sunne tilstand! Ingen andre kurer på markedet har vunnet så mange priser for beste hårkur som K-PAK Reconstructor. Frisører verden over har stemt den frem år etter år, på grunn av sin unike og målrettede evne til å gjenoppbygge håret fra innerst til ytterst.

 

Proteinspray for skadet, porøst fint hår.

Vektløs leave - in proteinkur, perfekt til skadet, skjørt og tynt hår. K-PAK Liquid Reconstructor er en kraftfull cocktail av aminosyrer og keratin, styrker og reparerer skadet hår med en gang det kommer i kontakt med håret. Utrolig drøyt produkt som brukes hver gang du vasker håret og du slipper å skylle den ut!

 

 

Intens fuktighet til tørt, skadet hår

l Joico tibyr vi tre ulike fuktighetskurer. K-PAK Hydrator er en bestselger og perfekt for deg som har kjemisk skadet, tørt hår. Den får selv de tørreste, mest skadede hårene til å føles myke og medgjørlige igjen. Hårets tapte lipider erstattes og fuktighet gjenopprettes umiddelbart i tørt, skadet hår. Du vil merke rask forbedring av hårets kvalitet, glans og smidighet. Håret blir dobbelt så mykt med en glansfull overflate.

 

Fuktighetskur til tynt eller tykt hår!

Har du tynt, til medium tykt hår er vår nye HydraSplash Gel Masque den perfekte fuktighetskuren. Du trenger ikke bekymre deg for at håret blir tungt, for den gir masse pleie og fukt med en ultralett følelse.

Har du tykt hår eller krøller, er Moisture Recovery Treatment balm den perfekte fuktighetskuren for deg! Den inneholder blant annet jojobaolje og sjøtang som tilfører masse fuktighet, roer ned brusete uregjerlige krøller og gjør håret skinnende blankt og sunt.

 

For deg som har medium skadet hår!

K-PAK Revitaluxe er perfekt for deg som har medium skadet hår. Denne hårkuren kan plasseres midt mellom K-PAK Hydrator og Reconstructor, ettersom den består av den perfekte kombinasjonen av både proteiner og fuktighet. Håret blir betydelig sterkere, mykere og mer fuktighetsrikt etter hver behandling.

K-PAK Revitaluxe er super å bytte ut med conditioner innimellom for å gi håret den ekstra styrken og beskyttelsen det trenger.

FEEL THE JOI OF HEALTHY HAIR