NYE NATURAL RED GOLD I disse dager lanseres våre brennhete nyheter fra Lumishine Permanent Creme Color. Hva passer vel bedre enn nydelige glansfulle rødtoner i høstsolen?

De nye tilskuddene til Lumishine familien består av en naturlig base med rødlige, varme og gyldne pigmenter. Med denne serien kan du leke deg med de vakreste kobbertoner som gir håret deilige varme refleksjoner og ikke minst glansfulle og langvarige resultater. La deg inspirere av de nydeligste kobbertoner.

VISSTE DU AT?

Lumishine innehar teknologi som sikrer gjenoppbygging av håret under innfarging. Teknologien Argiplex jobber i synergi med ammoniakk for å åpne skjellaget, noe som gir betraktelig lavere ammoniakkinnhold. Argiplex sørger for et sunt, mykt og glansfullt hår med langvarige fargeresultater. 

HVA ER ARGIPLEX?

Argiplex er en teknologi bestående av Arginin, den aminosyren som enklest brytes ned ved kjemisk behandling. LumiShine innehar Argiplex som gjenoppretter denne viktige aminosyren. Håret blir derfor sterkere og sunnere etter fargebehandlingen.

TIPS:
Det perfekte produktet for å bevare og intensivere kobbertonen din er Joico Color Infuse Red.

For en nydelig varm blondfarge med effekter av vår nye fargeserie:

Bunn:
9 NV med 6%

Effekter i pinwheel med: 
8 NG med 5 vol (1,5%)
10 NRG med 5 vol (1,5%)
20 gr. Clear med 5 gr. 10 NC med 5 vol (1,5%)