Trenger du gavetips eller kanskje bare noe nytt til deg selv? Vi har spurt 3 trofaste KMS brukere om deres 5 favorittprodukter.

HÅR & MAKE UP ARTIST NINA ELISE JOHANSEN 

Nina jobber freelance og har brukt KMS siden 2006. Hun har lang og bred erfaring fra film, teater, foto og tv hvor hun blant annet har jobbet med Nobel, Grenseland, ViaSat og Les Miserable.
"Det er så viktig for meg at skuespillerne er fornøyd med det jeg bruker og at det er lett for meg og bruke. Jeg føler KMS produktene gir meg alt jeg trenger - både hold, glans og pleie!"

 1. HAIRPLAY Molding Paste – Passer nesten alle gutter jeg styler. Den blir ikke for blank eller matt. En sikker favoritt og jeg kan ikke dra på noen jobber uten.
 2. HAIRPLAY Hybrid Clay Wax – Denne passer bra til de som har stritt hår og der jeg føler produktet "forsvinner" lett. Den har bra hold! Liker at den er matt.
 3. THERMASHAPE Shaping Blow Dry – Må alltid bruke den for å føle meg trygg på at frisyren holder når jeg har laget tekstur i håret. Fantastisk før jeg krøller hår, gir bra hold på teksturen jeg vil ha i håret samtidig som den beskytter håret.
 4. MOISTREPAIR Shampoo – Nydligste shampoen! Den passer til alle. Lett samtidig som den gir fuktighet. Alle skuespillere som har fått denne har være super fornøyd.
 5. HAIRSTAY Firm Finishing Spray  Kan ikke jobbe uten og avslutter alltid stylingen med denne! Bra hold og føler jeg kan restyle håret etter jeg har brukt denne, selv om den har super hold.

 

INFLUENCER SHAPE UP CATHRINE

Cathrine er en treningsglad influencer, karrierekvinne og mamma til tre nydelige jenter. Hvordan hun klarer å få tid til alt og i tillegg alltid se fresh ut, er rett og slett imponerende. Dette er hennes hverdagshelter til håret.

 1. HAIRPLAY Makeover Spray – Redningen de dagene man ikke rekker å vaske håret. Håret blir friskt og rent og lukter som nydusjet. Helt perfekt til meg og jentene når tiden ikke strekker til.
 2. TAMEFRIZZ Smoothing Reconstructor – Kuren som virkelig gjør håret silkemykt. En av mine desidert største favoritter! Brukes opp til 3 ganger i uken.
 3. TAMEFRIZZ De-frizz Oil – Denne får håret til å se både sunt og glansfullt ut da det kontrollerer brus og splittede tupper. Jeg bruker den etter at jeg har fønet håret for å dempe volum/brus. 
 4. MOISTREPAIR Leave-in Conditioner – Denne er hyppig brukt av alle jentene mine. Gjør at de selv kan gre håret etter dusjen uten å få floker. I tillegg lukter den rent og godt.
 5. THERMASHAPE Quick Blow Dry – Med mitt tykke og lange hår er denne en drøm å bruke! Før jeg hadde testet dette produktet var jeg noe skeptisk, men at håret tørker vesentlig raskere med denne er det ingen tvil om! 

 

EDUCATION MANAGER KMS NORWAY STIAN HOLTER 

Stian jobber som opplæringsansvarlig for KMS og holder kurs og visninger for frisører landet rundt. Stian liker å eksperimentere med produkter og har alltid et nytt produkttips på lur, men selv han har sine favoritter.

 1. MOISTREPAIR Cleansing Conditioner – Denne co-washen er perfekt til mitt krøllete hår! Gir masse fuktighet og pleie og gjør at teksturert hår faller fint. Supert å bruke på modeller på location – ett produkt for både rens og pleie.
 2. HAIRPLAY Messing Creme – Gir følelsen av mye hår når den brukes i håndkletørt hår. Jeg liker at den gir en matt finish og er fleksibel slik at den kan restyles.
 3. HAIRPLAY Hybrid Clay Wax – Fordi den er matt og gir kontroll når den brukes som finish. Liker at den både kan brukes i håndekletørt og tørt hår.
 4. THERMASHAPE Shaping Blow Dry – Et must å bruke til prepp for å gi foundation, fantastisk tekstur og volum med naturlig finish. Den unike varmeomformingsteknologienbåde beskytter og gir raskere omforming av håret. Gjør det lettere å style langt hår. Fin å føne på, det at teknologien reaktiveres med varme gjør at den gir varmebeskyttelse også i tørt hår.
 5. HAIRSTAY Working Hairspray – For fleksibelt hold som kan jobbes med. Digger at man kan variere hold-faktoren utfra hvor mye man sprayer. Gir varmebeskyttelse og hardere hold når den brukes med varmeverktøy. Blir ikke seig og klissete – man kan ta i håret.