Sommer og sol tørker ut håret og klor og bassengvann gjør blondt hår misfarget. Blonde Life er en “naturlig detox” for håret. Serien nøytraliserer klor og fjerner spor av mineraler og ytre påvirkninger. Dette forhindrer at blasse og gylne toner oppstår. Ved bruk av Blonde Life bevarers en klar, ren lys tone! Hele Blonde Life serien er med på å forhindre at blondfargen blir blass og gyllen.

Sommer og sol tørker ut håret og klor og bassengvann gjør blondt hår misfarget. Blonde Life er en “naturlig detox” for håret.

Serien nøytraliserer klor og fjerner spor av mineraler og ytre påvirkninger. Dette forhindrer at blasse og gylne toner oppstår. Ved bruk av Blonde Life bevarers en klar, ren lys tone!  Hele Blonde Life serien er med på å forhindre at blondfargen blir blass og gyllen. 

BLONDE LIFE BRIGHTENING VEIL 
Den perfekte solbeskyttelsen til å ha med i strandbaggen! Den beskytter håret samtidig som den gir pleie og kambarhet. Sprayen gir også varmebeskyttelse og passer alle hårtyper. 

BLONDE LIFE BRIGHTENING MASQUE 
Kur som gir intens fuktighet, mykgjør og gjør håret klart og skinnende ved å fjerne mineraler og nøytralisere klor og avfallstoffer. 

BLONDE LIFE BRIGHTENING SHAMPOO 
Renser håret skånsomt ved å fjerne belegg og spor av mineraler som motvirker at fargen gulner. Resultatet blir en glansfull blond farge.

BLONDE LIFE BRIGHTENING CONDITIONER 
Pleier, gjenoppliver og gir en klar og glansfull blondfarge. Fjerner mineraler og spor av forurensing som motvirker at håret gulner.