Tendenz Weekend 2024


Vi inviterer til nordisk Tendenzweekend i Gøteborg 06. – 08. september 2024!

 

Vi gleder oss over å kunne invitere til en fantastisk kurshelg med svenske og norske kollegaer!
Kurset holdes på Clarion Hotel Draken, som ligger veldig sentralt i Gøteborg.
Dette kommer til å bli en helg med masse innhold og inspirasjon, og vi har et flott knippe kursholdere og gjesteartister med på laget!

Marc Antoni Group
Med over 50 år i bransjen og sin lidenskap for frisørfaget har Marc Antoni utmerket seg på en rekke områder og er i dag en av de mest respekterte og anerkjente salongkjedene i Storbritannia. Teamet er innehavere titler som British Hairdressing Awards Artistic Team of the Year, og naturlig nok også et svært ettertraktet kreativt team verden over. Ikke bare som et team har de vunnet priser, men også individuelle priser som Southern Hairdresser of the Year, Color Technician of the Year og Newcomer of the Year. De er lidenskapelig opptatt av å inspirere og motivere!

Daniela Engström
Daniela er Creative Color Artist Member i Joico EMEA Teamet. Hun startet som frisør når hun var bare 14 år gammel, og visste med en gang at hun var “født for farge”. Hennes lidenskap har alltid vært farge og hun elsker å skape vakker farge for å fremheve personens personlighet!

Hannah Kullgren
Hannah har en stor lidenskap for frisørfaget. Hun elsker å formidle, dele av sin kunnskap og har en unik evne til å lære bort. Fargeteori og det å skape vakre farger er helt klart Hannah sin spesialitet!
Det er ikke til å unngå å bli inspirert av hennes fantastiske vesen!

 

Christoph Haider
Christoph Haider er kjent for å være ekspert innen hårstyling og klipp. Han har vunnet flere priser og konkurranser for sitt arbeid, inkludert å bli kåret til 'Beste Junior Frisør i Østerrike'. Christoph har også arbeidet med anerkjente publikasjoner som Madonna og Harper's Bazaar, hvor hans talent og kreativitet har blitt fremhevet.

Med erfaring fra ulike salonger og som eier av THE CHRISTOPH hair & make-up artistry salon i Wien, har Christoph opparbeidet seg en imponerende karriere i bransjen. Hans evne til å skape unike frisyrer har gjort ham til en respektert frisør og en ettertraktet stylist.

Enten det gjelder å utføre enklere hverdagsfrisyrer eller mer avanserte og kunstneriske kreasjoner, kan Christoph Haider bidra med sin ekspertise og lidenskap for hårstyling og klipp. Utforsk mulighetene og la deg inspirere av Christoph Haider's unike tilnærming til hår.

Stian Holter
Bli inspirert av Stian Holter, en erfaren utdanningsansvarlig og bransjeekspert innen faget. Hans lidenskap for faget har gjort ham til en respektert dommer i flere fotokonkurranser i bransjen.

Stian bringer liv til scenen med sin sprudlende og positive energi. Hans engasjerende opptredener har gjort ham til en favoritt blant publikum. Ikke overraskende har Stian blitt kåret til Årets Educator to år på rad, både i 2022 og 2023.

Med en imponerende internasjonal tilstedeværelse, holder Stian kurs både i utlandet og i Norge, hvor han deler sin ekspertise og inspirerer andre til å oppnå sitt fulle potensiale innen frisør faget. Ta del i Stian Holter's lidenskap for faget og utforsk mulighetene for faglig vekst og utvikling under hans veiledning!

 

 

Raquel Negrete
Raquel Negrete startet sin karriere som frisør for 15 år siden, og hennes lidenskap for mote og skjønnhet har ført henne til å jobbe med verdenskjente ikoner innen skjønnhetsbransjen. Med en kjærlighet for å hjelpe andre frisører med å forbedre seg, bringer Raquel sin signaturstil til liv ved å skape avslappede, naturlige looks inspirert av storbyliv, gate mote og naturen.

Josefin Rosén
Josefin Rosén er en erfaren frisør og extensions- og fargespesialist utdannet ved Björn Axén Academy. Hun driver sin egen studio, Vos Stockholm, på Östermalm, og jobber også som frilanser innen foto, film og musikk. Josefin deler sin ekspertise gjennom kurs for Tendenz og er merkevarekoordinator for JOICO, R&Co og Beauty Works.

Program

Fredag
15:00 – 18.30 Faglig innhold KMS m/ Christoph Haider & Stian Holter
19.30 Middag

Lørdag
10.00 – 12.30 Faglig innhold Joico m/ Hannah Kullgren & Daniela Engström
Lunsj
13.30 – 17.00 Faglig innhold Joico m/ Marc Antoni Group
19.00 Foredrink etterfulgt av middag

Søndag
10.30 – 12.30 Faglig innhold Beauty Works m/ Josefin Rosén & Stian Holter
Lunsj
13.30 – 15.30 Faglig innhold R+Co Core m/ Raquel Negrete

 

Du får:

  • 3 fantastiske kursdager med våre egne, og internasjonale gjesteartister
  • 2 retters middag fredag inkl. drikkepakke, 3 enheter
  • 3 retters middag lørdag inkl. drikkepakke, 3 enheter
  • 2 overnattinger inkl. frokost & lunsj
  • Stort faglig og sosialt utbytte

 

Earlybird - Pris før 14. juni
Dobbeltrom/trippelrom pr. pers: kr. 10 400
Enkeltromstillegg: kr. 1 800

Pris etter 14. juni
Dobbeltrom/trippelrom pr. pers: kr. 10 990
Enkeltromstillegg: kr. 1 800

Påmelding via skjema i link her, din agent eller til marie.kk@tendenz.net
NB! Husk å gi beskjed om eventuelle matallergier ved påmelding.
Generelle vilkår
Ved påmelding faktureres depositum på kr. 3000 som ikke er refunderbart. Restbeløp faktureres 14. juni, og etter denne datoen må evt. tilbakebetaling ved avmelding gå via eget forsikringsselskap.