Vårnyheter som utrykker din personlige stil


Snart er det første vårtegnet her - sesongens nyheter er lansert! Vårkolleksjonens moderne innslag fornyer den tidløse stilen. Oppdag dine nye hudvennlige smykkefavoritter og skap din nye vårlige «look». La deg inspirere av vårens nyheter her.

 

SMYKKENYHETER FRA BLOMDAHL!

En ny sesong med nye inntrykk og trender. Hva passer bedre enn å la deg inspirere av vår siste kolleksjon av hudvennlige og allergivennlige smykker?

Vi har en tydelig designfilosofi som vi holder oss til, nemlig at smykkene alltid skal være snille mot huden - det vil si at de må være mulig å produsere i de materialene vi bruker. Materialene er jo valgt for å garantere at de er allergivennlige og også behagelige å bruke.

 

NYHETER FOR HENNE

Minimalisme og maksimalisme i perfekt balanse! Titanens magiske letthet gjør at du knapt merker at du har øredobbene på deg, selv om de skiller seg ut med sin størrelse.

 

NYHETER FOR HAM

Gjenopplev 90-tallets ikoniske stil med en moderne vri på øredobbene, inspirert av Dylan McKay.

 

NYHETER FOR BARN

Farger som popper, sprer glede og frisker opp hverdagen er temaet for vårens nyheter for barn.

ALLTID EN FAVORITT

Møt designklassikeren Tiffany som er til for å bli elsket for alltid. Tiffany er en tidløs smykkeform som stadig er aktuell og som har vært elsket i tiår. Et hudvennlig favorittsmykke som løfter din «hverdagslook» og setter prikken over i-en på ditt festantrekk. Tiffany er alltid et godt valg, helt enkelt.