Sayran Professional


Det danske keratinmerket Sayran Professional tilbyr avansert keratin- teknologi som vil rette ut hårfibrene dine, og gi deg sunt og glansfullt hår som ikke er krusete. Sayran Professional er godkjent av Grønn Salong Skandinavia, er utviklet med nøye utvalgte ingredienser, som sikrer utmerket resultat. Sayran Professional er trygg og effektiv å bruke.

 

Hva er keratinbehandling?

Menneskehår består av keratinproteiner. Keratin er et svolvelrikt protein og har en kjemisk disulfidbinding som gjør håret slitesterk. Det finnes mange faktorer som skader hårfibrene, som blant annet kjemiske behandlinger, termisk slitasje, og ytre påvirkninger. Dette kan føre til at disulfidbindingene svekkes, og som kan gi porøst svakt hår.

De aktive ingrediensene i Sayran Professional trenges dypt inn i hårfibrene, og gir håret sin naturlige styrke tilbake. Keratinet setter i gang kjemiske endringer som resulterer et langvarig omstrukturert hår, gjenoppbygger håret, og som danner et jevnt og beskyttende belegg på håret. Resultatet blir silkemykt, glansfullt rett hår.

Holdbarhet 3-6 måneder.

 

Sayran Professional består av et effektivt tre-stegssystem:

Steg 1: Shampoo Opener
En dyptrensene Shampoo som skånsomt åpner skjellaget, og som forbereder håret for keratinbehandlingen.
Steg 2: Keratin Treatment/Keratin. Sayran tilbyr to ulike keratinbehandlinger, Keratin- Treatment og Express.
Keratin Treatment reduserer volum og sikrer at håret ligger som det skal. Molekylene i keratinet gir langvarig retting av håret og reparerer håret fra innsiden. Du får et naturlig glatt resultat, og et silkemykt og glansfullt hår.
Keratin Express fyller tomrommet i hårfibrene raskt med små keratinfragmenter. Teknologien gir håret dyptgående fuktighet som styrker håret. Resultatet blir et rett og glansfullt hår.
Steg 3: Masque Closure
Det siste steget i keratinbehandlingen reparer og gjenoppbygger skadet hår. Kuren gir masse fuktighet, mykt og glansfullt hår.

Konsultasjon

Det er alltid viktig med en god konsultasjon. Ved en keratinbehandling kan hårfager lysne, det er derfor viktig å informere om dette i forkant av behandlingen. Med en naturlig hårfarge vil håret lysne å gi glød til håret. Med et farget hår vil de kalde pigmentene forsvinne og håret får en varmere tone. Vi anbefaler alltid å vente to uker med å farge håret etter en behandling. Dette for å sikre et jevnt resultat.

VIKTIG!

Bruk produktmengde i henhold til hårlegde og tykkelse.  Les  bruksanvisning

Nøkkelingredienser

Solsikkeolje legger seg på skjellaget og gjør håret mykt og smidig, uten at det blir fett.
Shea Butter smører håret og gjør det super lett å gre håret, samtidig som den gir fantastisk glans.
Hydrolisert kollagen er en naturlig ingrediens som fungerer som en byggestein og styrker håret fra innsiden. Kollagen gir håret en glattere tekstur og strammer opp skjellaget.
Hydrolisert keratinprotein er nøkkelingrediensene i keratinproduktene. Her fylles håret med naturlig keratin som styrker og gjenoppbygger håret.
Grønn te ekstrakt, beroliger og lindrer hodebunn, samt gir en anti- inflammatorisk boost.
Cetrimorumklorid er et antistatisk middel som kontrollerer statisk og brusete hår.

 

Alle produktene er:

  • Formaldehydfrie eller formaldehydfrigjørende midler
  • Fri for sulfater
  • Parabenfri
  • Inneholder ikke tioglykoslsyre, etanolamin
  • Ammoniakkfri

Hjemmebehandling

Det er viktig å ivareta håret etter en keratinbehandling for langvarig resultat. Sayran tilbyr Maintenance Shampoo & Condtioner til hjemmebruk. Det er alltid viktig å bruke en sulfatfri Shampoo etter en keratinbehandling. Et tips er å tørke håret med hårføner etter vask, da aktiviseres keratinet i håret, og du får et glattere og rettere resultat. Bruk alltid varmebeskyttende ved styling.

Maintenance Shampoo er fri for salt og sulfat, og er spesielt utviklet for keratinbehandling.
Maintenance Condtioner er anbefalt for dagligbruk for keratinbehandlet hår. Conditioneren løser opp floker og gir nydelig glans.

Du kan også bruke Shampoo fra JOICO og KMS, så lenge de er sulfatfrie.