Vinterglød til tørt hår


Hvorfor ikke starte det nye året med et blankt skinnende hår? Det kan du få, med Defy Damage kur eller nattmaske!

Defy Damage er en Bond Building serie som gir nytt liv til håret samtidig som det styrker, pleier, beskytter og gir umiddelbart resultat du kan se og føle. Serien består av 5 unike produkter som gir et sterkere og blankere hår allerede etter førstegangs bruk.

 

Defy Damage tilbyr en dyptvirkende kur og en tidseffektiv nattmaske til håret. Nattmasken påfører du i tørt hår før du legger deg, voilà - så enkelt våkner du opp med drømmehåret! I tillegg til å styrke hårets bindinger, reduserer nattmasken splittede hårspisser, samt gir et sunnere og mer glansfullt hår.

Protective Masque, er en dyptvirkende fuktighetskur som gir 360 graders beskyttelse mot ytre påvirkninger og varmestyling. Hårkuren er fargebevarende og etterlater håret sterkt, med en fantastisk glød.

 

Er du usikker på hvilke du skal velge?
Du behøver ikke å velge, det er fullt mulig å kombinere kurene ut ifra hårets behov. Tidsklemma kan ofte gå utover egenpleie, og det er perioder en ikke har tid til å kure håret i dusjen. Da er nattmasken helt perfekt!

Påfør nattmasken før leggetid, og style håret som normalt når du våkner. Når du merker at håret er ekstra tørt, eller trenger mer glød er det perfekt å unne seg en fuktighetsrik kur.

Vinterhalvåret kan gjøre håret tørt og statisk, da er fuktighet redningen!

 

Se alle Defy Damage produktene her!