Påsken nærmer seg med stormskritt og det blir i år igjen kanskje en litt annerledes påske enn hva vi er vant til. Uansett om det blir by, fjell, sjø eller fjord, så er det hyggelig å se fin ut på håret - samtidig som man tenker på miljøet.
1.     Lytt til erfarne fagfolk

Hos din KMS frisør får du den beste veiledningen til produkter og produktbruk som passer til ditt hår.

 

2.     Vær rustet mot vær og vind

Våre reisestørrelser får lett plass i vesken eller sekken og sørger nydelig påskehår – uansett vær og vind. Straightening Conditioner sørger for brusfritt hår og gir deg langvarig effekt i all slags vær.

3.     Ta trygge veivalg

Vårt mål er å redusere miljøfotavtrykket til våre produkter. Vi gjør dette fordi vi tar miljøendringene på alvor. Vi tror på at hvis alle gjør litt, kan vi sammen gjøre en forskjell for miljøet vårt.

 

4.     Ta med nødvendig utstyr for å kunne hjelpe deg selv og andre.

 Våre reisestørrelser får lett plass i vesken eller sekken og sørger for nydelig påskehår - både til deg og de du bor med. Med Style Color kan du gjøre påskedagene litt mer fargerike.

 

5.     Ta håret ditt til nye høyder

Med alle stylisters volumfavoritt Styling Foam tar du håret ditt til nye høyder med superdigg og luftig volum.

 

6.     Velg produkter med bærekraftige råvarer

 Vi bruker kun råvarer av høy kvalitet fra ansvarlige leverandører. Disse råvarene er svært effektive i våre formler. I tillegg er de bearbeidet på en bærekraftig måte og de er bio-nedbrytbare etter bruk. MOISTREPAIR HydratingOil består av 99% naturlige ingredienser.

 

7.     Spar vannforbruket

Vi reduserer ikke bare vanninnholdet i våre formler, men tenker også på nye produktregimer og måter å bruke produktene på. Våre nye shampoo-barer Solids inneholder minimalt med vann. Med tørrshampoen Make Over Spray kan du utsette hårvasken en dag og vil derfor redusere vannforbruket ditt.

Og du; visste du at du kan spare vann ved å velge leave-in conditioner i stedet for vanlig conditioner? 1 KMS leave-in produkt kan redusere vannforbruket ditt med opptil 200 liter vann.

 

8.     Minimer aluminiumforbruket

Ved å bytte til lettere aluminium flasker på våre avrundende aerosoler, spares 1,4 tonn aluminium i året.

 

9.     Tenk på dyrenes velferd

De fleste av våre produkter er veganske og alle er cruelty free. Et fåtall av våre produkter inneholder råvarer avledet fra dyr, som for eksempel bivoks og lanolin. Når vi bruker disse ingrediensene, gjør vi det fordi de gir en unik fordel for produktet. Bruken av disse materialene er i samsvar med regionale og nasjonale forskrifter.

 

 

10.  Reduser karbonavtrykket

Vi ønsker å redusere vårt CO2 avtrykk, både på produksjonssted og også ved å tilby produkter som reduserer den totale CO2 påvirkningen på miljøet. Med våre Solids har vi redusert produktstørrelse og vekt som reduserer karbonavtrykket vårt. Å bytte til lettere aluminiumsflasker har også bidratt til redusert CO2 utslipp.

 

KMS skal være ditt grønne valg uten at det går på kompromiss med produktenes ytelse.

  • Vi tester ikke på dyr
  • Våre produkter er dermatologisk testet
  • Alle våre produkter inneholder naturlige ingredienser
  • Vi bruker gjenvinnbar emballasje på våre produkter
  • 77% av våre produkter er veganske
  • 94% av våre produkter er parabenfrie
  • 88% av våre produkter er glutenfrie