5. mars er det duket for premie på Exit 2 som vi gleder oss helt vilt til! Vi elsket sesong 1 og har hørt rykter om at sesong 2 blir enda bedre. Denne dagen kommer vi derfor garantert til å benke oss foran skjermen.

Vi er stolte samarbeidspartnere med noen av Norges fremste stylister som jobber på de største  TV- og filmproduksjonene her til lands. Fremover kommer vi til å dele deres erfaringer, tips og triks.  

 

Denne gangen har vi snakket med en av de dyktige stylistene bak Exit 2, nemlig @makeupjanne. Janne Røhmen er superdyktig og kreativ og har vært med på flere aktuelle og kjente TV- og filmproduksjoner.  

 

 

På spørsmål om hvorfor hun liker jobben sin, svarer hun; «Jeg liker jobben min veldig godt fordi jeg får oppleve så mye forskjellig. Ingen dager er like. Som maskør får man være kreativ og leke seg med karakterbygging. Man får lekt seg med farger og tekstur, og har kunstneriske friheter når man lager en karakter. Man får også reist mye og møtt mange spennende mennesker og steder»

 

Hvilke produksjoner har du jobbet med i det siste?

Året 2020 bydde på morsomme utfordringer. På våren jobbet jeg med «Exit» sesong 2. Den har premiere 5.mars på NRK. Etter sommeren jobbet jeg på katastrofefilmen «Nordsjøen» som kommer på kino i 2022. Akkurat nå skal jeg videre på en spillefilm som heter «Jentetur» og deretter på en Netflixserie som heter "Spotify Untold"

 

Hvorfor bruker du KMS på sett?

Jeg bruker KMS på sett fordi jeg liker produktene til KMS veldig godt. Jeg finner alltid et produkt til ethvert formål og som holder godt.

 

Hvilket produkt fra KMS er din favoritt?
Å velge ut et favorittprodukt i KMS er vanskelig fordi jeg har så mange favoritter. Men en av mine absolutte favoritter er ADD VOLUME Volumizing Spray. Den er super til nordisk hår, gir et løft og volum uten at man trenger å føne på den. Helt perfekt på sett ute altså. En annen stor favoritt er THERMAL SHAPE 2 in 1. Den er varmebeskyttende og holder veldig godt på både krøll og slett hår uten å bli stiv. Jeg bruker den både før varmeverktøy og etter som finishing spray. To andre produkter som alltid er med i settbeltet mitt er HAIRSTAY Fininshing Spray og HAIRPLAY Dry Wax. De har jeg med i små størrelser og bruker dem til å justere frisyrer gjennom hele dagen på opptak. Jeg elsker de!

 

Har du noen tips og triks du vil dele?

Mitt lille triks fant jeg egentlig ut ved en feiltagelse. Det var under innspillingen av «Aldri Voksen». Vi skulle være ute og været var ikke på vår side. Det duskregnet og var fuktig. En av karakterene hadde krøller som vi ofte hadde problemer med at klappet sammen i fuktig vær. Etter å ha krøllet henne ferdig skulle jeg fiksere håret med HAIRSTAY Finishing Spray, men oppdaget etterpå at jeg hadde tatt feil og sprayet hele håret med HAIRPLAY Dry Wax. Vi hadde ikke tid til å vaske håret hennes og restyle det, gikk derfor over med varmeverktøy igjen og håpet på det beste. Resultatet var at krøllene holdt hele dagen og hadde aldri sett bedre ut. Etter den gangen sprayer jeg alltid en dusj dry-Wax-spray når vi skal lage krøller i fuktig vær😊 

 

Hva inspirerer deg?
Jeg blir inspirert av alle typer mennesker jeg møter og av stilhistorie. Jeg elsker hvordan elementer fra de forskjellige stilårene brukes i hårstyling og sminke i nåtid.

 

Hvem inspirerer deg på Instagram?

Jeg elsker å scrolle på instagramkontoer. I disse tider blir jeg inspirert av @bylusie, @imageakademiet som er en sminkeskole med mange nye talenter, @lindanicolaysenmakeup som er fashionstylist, @pipwoods som driver mye med parykker og selvfølgelig @lindamakeup som er helt rå på kroppsmaling.