Til hovedmeny Til innhold

Gjør håret mer medgjørlig og stylingen enklere med vår innovative nyhet!

Makes managing your hair easy – everything else is up to you.

 

Vi er stolte over å presentere vår nye og innovative conditioner; THERMASHAPE Straightening Conditioner! Den gir deg følelsen av en keratinbehandling uten å behandle håret kjemisk.

Vår varmeaktiviserende serie THERMASHAPE har fått et nytt og spennende familiemedlem. Straightening Conditioner er ikke bare genial å bruke for å roe ned og glatte ut håret, den lager også spenstige og holdbare krøller i kombinasjon med varmeverktøy.

 

 

Denne godbiten av en nyhet inneholder pleieegenskapene til en tradisjonell conditioner og varmeaktiverende stoffer som gjør at det enkelt å omforme håret med varmeverktøy.  Den passer til alle som ønsker et medgjørlig og glansfullt hår som samles med rettetang. Eller et spenstig og krøllete hår formet med krølltang.

Effekten varer i opptil 5 vask og bygger videre dersom man bruker den hver gang man vasker håret.

 

Som de andre produktene våre i Thermashape serien er også denne nyheten varmeaktiviserende og omformbar. Forskjellen på denne og de andre produktene i samme serie, er at de andre holder frem til neste hårvask. Straightening Conditoner holder i opptil 5 vask og gir deg derfor et mer langvarig resultat.

 

 

Slik bruker du Straightening Conditioner: 

-        Påføres i håndkletørket hår etter shampoo

-        La virke i 2 min før du skyller

-        Vår unike teknologi aktiveres når du bruker varmeverktøy, bruk derfor et varmeverktøy for å rette eller krølle håret

 

 

Hvorfor skal du bruke vår innovative nyhet THERMASHAPE Straightening Conditioner?

-        Glatter gradvis håret ved jevnlig bruk i kombinasjon med varmeverktøy

-        Bedrer medgjørligheten under føning

-        Pleier dypt og gjør uregjerlig hår medgjørlig.

-        Beskytter håret mot varme, luftfuktighet og frizz.

-        Gir nydelig glansfullt hår

-        Du trenger ikke andre stylingprodukter og effekten varer i 5 vask.

 

I likhet med alle våre produkter inneholder også denne innovative nyheten naturlige ingredienser:

Rosenrot - kjent for å øke motstandskraften mot stress og temperatur.

Organisk vassmynte - virker oppfriskende og gjør håret mer glansfullt.

 «Jeg elsker den nye conditioneren. Håret blir glatt og medgjørlig uten for mye produktfølelse. Den er superenkel å bruke og jeg sparer masse tid. Jeg slipper å bruke masse tid hver dag for å holde håret fint og glatt og det kan gå lenger mellom hver vask»

Anette – Grafisk designer Tendenz

 

«Denne godbiten av en nyhet ga meg et utrolig glansfullt og medgjørlig hår. Jeg er egentlig en produktjunkie, men jeg trengte kun denne før føning. Jeg trengte heller ikke å påføre et annet varmebeskyttende produkt før jeg krøllet håret mitt. Håret føles medgjørlig, luftig og pleiet, men samtidig med noe motstand. Jeg avsluttet med Make Over Spray i bunnen for litt ekstra volum og motstand i røttene. Dette blir en stayer i dusjhyllen min.»

Lene – Social Media Manager Tendenz