Beskytt fargen i sommer


Når temperaturen stiger og dagene blir lange har vi her i nord en tendens til å trekke ut og gjerne oppsøke destinasjoner med solgaranti. Solens varme og D-vitaminer gjør godt for kropp og sjel, men solens UV-stråler gjør at pigmentene i håret blekes og fargen lysner eller falmes. Håret blir fortere tørt, slitt og mister sin naturlige glans. Profesjonelle produkter for farget hår inneholder UV-beskyttelse som beskytter håret mot solens skadelige stråler og antioksidanter som beskytter mot frie radikaler og andre ytre påvirkninger.

Uansett om du farger håret lyst, rødt, grått eller mørkt er det viktig å bruke produkter tilpasset farget hår for å bevare fargen og gløden så lenge som mulig. 

Årets sommerkampanje fra KMS har fokus på nettopp dette, og tilbyr fargebevarende shampoo og conditioner til en redusert pris sammen med en trendy bøttehatt som beskytter håret. Bøttehatten gjorde sitt comeback i 2018 og i år ser vi den hos både rimelige motebutikker som Zara, Monki og Mango i tillegg til store motehus som Ganni, Prada, Fendi, Valentino, Stine Goya, Anna Sui & Zöe Jordan.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 

KMS COLORVITALITY passer til alle med farget hår som ønsker å beskytte og bevare hårfargen. Produktene inneholder syrin og ingefær som virker beroligende på hodebunnen.

COLORVITALITY Shampoo -  Shampo for fargebehandlet hår som fremhever glansen i hårfargen, samt pleier og forsegler fargen. Sulfatfri forumla skånsom for håret. Rik på antioksidanter (Flavonoids) som beskytter fargepigmentene mot frie radikaler og andre ytre påvirkninger. Inneholder UV-beskyttelse. COLORVITALITY Conditioner - Conditioner for fargebehandlet hår som beskytter og fremhever glansen i hårfargen. Pleier håret, er flokeløsende og forsegler fargen. Inneholder UV-beskyttelse.
Blondt hår er ofte mer skjørt og porøst enn mørkt hår. Produkter tilpasset lysfarget hår inneholder lilla pigmenter som reduserer uønskede gule toner samtidig som de er rike på pleie og fuktighet. Slike lett pigmenterte produkter vil også fremheve kalde toner i rødt og mørkfarget hår. ”Blondprodukter” er også perfekt for herrer som ønsker å bevare en kald askeblond nyanse. 

KMS COLORVITALITY BLONDE er tilpasset lysfarget, bleket eller naturlig blondt hår. Produktene gjør fargen klarere og reduserer gule toner. Kombinasjonen rabarbra og lavendel fremhever den lyse fargen i blondt hår og virker beroligende på hodebunnen.

COLORVITALITY Blonde Shampoo - Skånsom shampo som fremhever blonde nyanser i lyse hår.  I røde nyanser fremheves kalde toner. UV-beskyttelse. COLORVITALITY Blonde Conditioner – Pleiende conditioner som fremhever lyse nyanser, reduserer gule toner og bevarer hårets naturlige skjønnhet. I røde nyanser fremheves kalde toner. Virker beroligende på hodebunnen og inneholder UV-beskyttelse.