Gikk du glipp av høstens herrevisning i Oslo eller har du lyst til se å modellene igjen? Her kommer et lite tilbakeblikk på kvelden og backstage. Edwin Johnston, Pål Landfald og Stian Holter var alle i storform og viste alt fra kort til langt hår på scenen. Visningen ble holdt i Sveins leilighet hvor 150 entusiastiske frisører var tilstede og fikk med seg høstens herretrender.
Blogpost_bilde_870x650

Hår: Edwin Johnston, Pål Landfald og Stian Holter
Styling: Tommy Løland
Makeup: Hannah Kullgren
Foto: Marina Tennefoss
Modeller: EB Production

H15_KMS_herrevisning

Klipp: Klassisk gradering med saks over kam. Styling: MOISTREPAIR revival creme og HAIRPLAY molding paste.

H15_KMS_herrevisning_

Styling: Avant Garde med kreppet hår og fletter. ADDVOLUME styling foamFREESHAPE 2-in-1 styling + finishing og HAIRPLAY dry waxHH Simonsen Go Mini serien passer perfekt til menn som ikke har mye erfaring med å bruke stylingjern.

H15_KMS_herrevisning3

Klipp: Kort gradering klippet med maskin mot en vektlinje. Overhåret i disconnection på sidene og jevnet med graderingen bak. Styling: HAIRPLAY messing creme

H15_KMS_herrevisning4

Klipp: Kort gradering på sidene med lengre overhår. Festet på en løslugg som er klippet inn i frisyren. Styling: HAIRPLAY sea salt sprayplayable texture og drywax.

H15_KMS_herrevisning5

Styling: ADDVOLUME volumizing spray og HAIRPLAY playable texture.

H15_KMS_herrevisning_2

Styling: CURLUP perfecting lotionFREESHAPE hot flex spray og HAIRPLAY playable texture. Mange menn har litt lengde på håret som gir fler stylingmuligheter. Her har vi bruktstylingjernet Rod 1 på noen lokker for å forsterke bevegelsen i håret. 

H15_KMS_herrevisning_3

Klipp: Kort gradering med maskin rundt og lagt igjen ekstra lengde i overhåret som gir fler stylingmuligheter. Styling: En blanding av MOISTREPAIR revival creme og HAIRSTAY styling gel ble påført i vått hår og kammet i bølger. I tørt hår ble det frisert med TAMEFRIZZ de-frizz oil og HAIRSTAY medium hold spray.

H15_KMS_herrevisning_4

Klipp: Kort gradering med maskin opp mot en vektlinje. Disconnection i overhåret som er godt effilert for å blende inn med det korte. Styling: ADDVOLUME body build detangler og HAIRPLAY clay cremeTAMEFRIZZ de-frizz oil ble påført i skjegget.

H15_KMS_herrevisning9

Klipp: Klippet med maskin i en kort gradering og tyngre, mer markert overhår med ytre designlinje. Styling: MOISTREPAIR revival creme og HAIRPLAY messing creme

H15_KMS_herrevisning10

Klipp: Underhåret er klippet i en lang disconnection for å gjøre det smalere på sidene. Lengden på overhåret er bevart og teksturert for å få et smalere inntrykk. Styling: FREESHAPE hot flex creme2-in-1 styling + finishing og HAIRPLAY dry wax.