Hvem ønsker seg vel ikke et hår som stråler av glans i vårsolen?! Her deler vi noen fantastiske fargeresepter som gir en fyldig, glansfull og fin brunfarge, enten du er i den varme skalaen eller om du ønsker å være en dyp brun.

Denne resepten er perfekt å bruke i hår som allerede har litt fargespill. Start med en dyprens på håret med K-PAK Clarifying Shampoo og Cuticle Sealer, tørk håret og påfør fargen.

Auburn Copper Fargeresept Vero K-PAK Color: 
15g RB4 
10g RC6 
10g G6 
5g  B5 
80 gr Chrome Activator
TIPS: Hvis lengder og spisser er porøse, bland RY og RO i resepten til de partiene, dette gir et naturlig varmt spill i lengdene.  

Auburn Copper Fargeresept LumiShine:
5NC og 5Vol developer
TIPS: Hvis lengder og spisser er porøse, bland INCG i resepten til de partiene, dette gir et naturlig varmt spill i lengdene.

Anbefalt: Joico Color Infuse Copper Shampoo & Conditioner frisker opp varme kobbertoner og kastanjebrunt til dyp mahognifarget hår. De forbedrer fargens intensitet og glans! Pleieserien tilfører ekstra pigmenter som varer opptil flere sjamponeringer.
Bruk: Color Infuse Copper shampoo og conditioner annenhver gang du vasker håret. Tilpass deretter i forhold til ditt behov. De kan også benyttes hver gang / daglig. 

 

Med denne fargeresepten får du en interessant vri på den klassiske mørke fargen, det er morsom å jobbe med både varme og kalde nyanser, også på et så mørkt hår.

Deep Brown Fargeresept Vero K-PAK Color: 
Ettervekst/bunn: 3A +  Vero Glaze
Lengder og spisser : 1 del 4A+ 1 del 5RM + Vero Glaze
Virketid: 30/35 minutter.
Skyll og avslutt med nr 2 og 4 i Hair Repair systemet.
TIPS: Hvis du ønsker en annen glød i brunfargen bytt ut 5RM med for eksempel 4FV eller 5B.

Deep Brown Fargeresept LumiShine
Ettervekst/bunn: 3NA og 5 Vol.
Lengder/spisser 4N, INRR og 5 Vol
TIPS: Ønsker du en annen glød i brunfargen bytt ut 4N og INRR og bruk gjerne for eksempel 4VV i stede for et kaldere, mer fiolett sluttresultat.

Anbefalt: Joico Color Infuse Brown Shampoo & Conditioner som frisker opp brune farger, fremhever gyldne effekter og striper. De forbedrer fargens intensitet og glans! Pleieserien tilfører ekstra pigmenter som varer opptil flere sjamponeringer.
Bruk: Color Infuse Brown shampoo og conditioner annenhver gang du vasker håret. Tilpass deretter i forhold til ditt behov. De kan også benyttes hver gang / daglig. 

 

KILDER:
http://www.instyle.co.uk/celebrity/news/emma-stone-has-a-very-exciting-new-role-in-the-works
http://thefashiontag.com/2014/10/28/hair-colors-cuts-trend-2015/
http://beauty.about.com/od/longbob/ss/Hair-Trends-16-Celebs-Who-Went-From-Long-to-a-Long-Bob.htm#step11
http://www.stylishster.com/copper-hair-color-ideas-highlights-lowlights/
http://thefashiontag.com/2015/05/11/bangs-hairstyles-trend-2015/