Det sies at det ikke finnes en by som New York. Stilen i denne byen er så kul som det går an. I byen som aldri sover, er det et snev av å tenke praktisk i stilvalget. Kalde vintre, varme somre, travle dager - egner seg til en funksjonell stil. Likevel er det funksjonelle også trendy. Selv de enkleste antrekkene har en ubeskrivelig New York kvalitet over seg. Fra street til catwalk, dag til kveld, sesong til sesong, er New York stilen i konstant endring.

 

Vi tok en prat med Lori Panarello, den innfødte New Yorker på KMS Global Style Council, om New York style – og hvor hun finner inspirasjon i "the Big Apple".

 

Fortell oss om stilen i New York?
Det er selvfølgelig et fantastisk motemiljø her, påvirket av alle designere som gjør byen til sitt hjem, men det er på gata man finner det mest spennende. Mote starter definitivt her og endrer seg hele tiden. Alle bydeler i New York har sin egen stil, og samtidig en tydelig "New York style". Jeg opplever at de mest fargerike impulsene kommer fra mangfoldet i byen – den fascinerende miksen av kulturer – og de kreative som har en naturlig stil, som uttrykker sin personlighet.

Hvordan representerer modellene fra vår 2017 kolleksjon, Jake og Anne, stilen i New York?
Deres uttrykk gjenspeiler det som skjer i New Yorks gater. De har en urban estetikk.  De snakker til individets stil: uanstrengt, men bevisst, morsom og trygg.

Hvor finner du inspirasjon i NYC?
Hvor enn jeg ser i NYC skjer det noe spennende og jeg blir inspirert av alt jeg ser. Jeg synes arkitekturen i byen er utrolig spesiell. Linjene og formene inspirerer meg, spesielt hvordan skylinen forandrer seg, nesten hvert eneste minutt. Høyblokkene i Manhattan og Brooklyn, gammel og ny arkitektur. Jeg elsker å gå nedover the Highline og bli inspirert av hvordan høye bygninger bryter med naturen.

 

 

JAKE’S STYLE EQUATION
Jake’s look er stylet med HAIRPLAY Playable Texture for å bygge opp tekstur med hver påføring og få en vektløs, fleksibel finish med mulighet for restyling.

 

 

ANNE'S STYLE EQUATION
Anne's frisyre er stylet med HAIRSTAY Working Hairspray. Den er hurtigtørkende og gir en fleksibel finish.