Festsesongen nærmer seg med stormskritt og hva er vel vakrere tilbehør til partyantrekket enn blankt og glansfullt hår?

Rett, sunt og velpleid hår har aldri vært mere i vinden enn det er denne sesongen. Hva passer vel da bedre enn å booste håret med en behandling som gir en fantastisk glans?

Med våre flytende farger som Vero K-PAK Gloss Toners og LumiShine minicolor (Demi Permanent Liquids), har du muligheten til å gi kunden din nettopp dette. Dette er raske behandlinger som er perfekt og tilby i en travel førjulstid. Begge har kort virketid og kan gjøres raskt i vasken og i kombinasjon med klipp, styling eller ettervekstfarge.

Både du og kunden din vil oppleve at håret både føles og ser sunnere ut etter fargebehandlingen, ettersom våre farge gjenoppbygger håret under fargeprosessen.

Visste du at:
Våre farger fra LumiShine innehar Argiplex teknologi som reparer håret fra innerst til ytterst under innfarging, dette gjør at man ikke trenger å tilsette andre plexer i våre fargeblandinger. Takket være vår Argiplex teknologi vil håret både føles og bli sunnere.

Fargeresept:

Her har vi farget Stine med LumiShine Demi-Permanent Liquids for optimal glans før styling: 1 del 8N, 1 del 6 N og 2 deler 7V med 5 vol (1,5%).

 

Til hjemmebehandling anbefaler vi vår K-PAK Color Therapy Luster Lock for å bevare fargen og oppnå et sunt og glansfullt hår.