Riktig hjemmepleie = sunt hår


Produkter til hjemmebruk er minst like viktig som K-PAK Salongbehandlingen for å bygge opp et skadet hår.

Vi anbefaler at man bruker en renseshampoo i kombinasjon med protein- og fuktighetskur en til to ganger i uken. Det kommer selvsagt an på hvor skadet håret er og hvor ofte man vasker håret.

K-PAK produkter til hjemmebruk:

K-PAK CLARIFYING SHAMPOO
Dyprens til håret som fjerner mineraler, belegg og rester fra stylingprodukter. Vi anbefaler renseshampoo en gang i uken.

K-PAK RECONSTRUCTOR
Proteinkur som gjenoppbygger hele hårstrukturen og bringer håret tilbake til sin opprinnelige sunne tilstand.

K-PAK INTENSE HYDRATOR
For tørt, skadet, kjemisk behandlet eller naturlig tørt hår. Gjenoppretter fuktighetsbalansen, lukker skjellaget, gir nytt liv til håret, fantastisk glans og kambarhet.

K-PAK "gullrekka" kan kombineres med andre produkter innimellom. Bruker man for eksempel Blonde Life Shampoo og Conditioner vanligvis, kan K-PAK brukes annenhver til hver tredje gang man vasker håret. Les mer om Blonde Life produker her.

Tips! For at hårkuren skal trekke seg godt inn i håret, anbefaler vi at du håndkletørker håret lett før du påfører kuren. Da trekker den best inn i håret. K-PAK Reconstructor og K-PAK Intense Hydrator skal virke i 3-5 min. for maksimal effekt før den skylles ut igjen.

Hvordan få en vakker og holdbar styling
For å få best mulig resultat på makeup, trenger man en god foundation og "base" på huden først. Huden blir jevnere, får finere glans og makeupen sitter bedre og lengre. Det samme gjelder håret!

Det er vanskelig å få et glansfullt, fint stylingresultat på et hår som er veldig skadet og porøst. Det er fordi stylingen fordeler seg ujevnt på et hår som er porøst. Skal man style et porøst hår er det viktig at man jevner ut porøsiteten på håret først, ved å tilføre vitaminer og fuktighet.

Det mange gjør feil er å starte med produkter med for sterkt hold. Det gjør at frisyren klapper sammen, mister glans og blir mindre medgjørlig. Tilfører man basen med pleieprodukter før man påfører produkter med fast hold, får man et jevnt resultat og stylingen sitter lenger.

Den beste måten å jevne ut porøsiteten på et skadet hår er gullrekka vår K-PAK Hair Repair System. K-PAK Cuticle Sealer som er en del av gullrekka vår og et helt unikt produkt som Joico er alene om å tilby. Det senker pH-verdien på håret. Les mer om hva som skjer med et hår som har høy pH-verdi her.