KMS 2018 Collection – Eclecticism


KMS presenterer 2018 kolleksjonen inspirert av den globale trenden eklektisisme – en blanding av forskjellige kulturer, livsstil og kreativitet som med sin autentisitet krydrer urbane hotspots verden rundt.

I byene AMSTERDAM, MELBOURNE og SAN FRANCISCO er denne street style trenden tydelig, og derfor inspirerte nettopp disse byen til kolleksjonen. På hvilken måte passer “Style Matters” inn her? Det er unikt og autentisk. Det er ikke bare trendskapende, det er også en bit av fortiden kombinert med et snev av noe nytt og alltid i utvikling.

AMSTERDAM
Amsterdam er en av byene med størst etnisk mangfold i Europa - en by der forskjellige kulturer og livsstiler smelter sammen.

Glenn van Dijke fra Headquarters Salon om inspirasjonen fra Amsterdam bak den nye kolleksjonen: "Amsterdam er en internasjonal by, der folk fra hele verden har sin egen individualitet og mangfold, noe som utfordrer meg på en ny, open-minded og kreativ måte."

SAN FRANCISCO
San Francisco omfavner mangfold av alle slag og representerer opphavet til unik stil. Cannes Lions kåret i 2016 byen til en av verdens mest kreative byer.

Simon Miller, Global Style Council, understreker at "San Francisco har alltid vært en by som brenner for individualitet og individuell stil."

MELBOURNE
Melbourne uttrykker en "laid back" og uanstrengt holdning, men med fantastisk stil. Byen defineres av pan-asiatisk innflytelse, samt mangfoldet av artister og kreative mennesker.

Simon Farrelly, Shibui Salon, om inspirasjonen fra Melbourne: “Melbourne er som hjemme – lett å bo i og lett å elske. Årstidene definerer humøret og inspirerer kreativiteten – i mote, arkitektur og sport. Melbournes kultur bygger på årstidene og mangfoldet i folket.”