En JOI-ful uke på Joico Global Destination Education


Første JOICO Global Destination Education gikk av stabelen i Punta Cana på den Dominikanske Republikk fra 13. – 21. januar 2018. Arrangementet samlet over 1000 frisører og et stjernespekket team med gjesteartister fra hele verden. En uke med deilig inspirasjon i tropiske omgivelser og en uke med JOI.

 

Noen av verdens ledende hårstylister tok oss med inn i en verden av farge, klipp, styling, motivasjon, psykologi og business. Her var det noe for et hvert frisørhjerte. Det var begeistring, latter, tårer, stolthet og ikke minst masse ny inspirasjon og påfyll.

 

Rammen Joico skapte rundt arrangementet var mer enn vi kunne drømme om med sol, varme, palmer, hvite strender og Joico på hvert hotellhjørne. Joico hadde leid et stort vakkert resort og hvor enn man gikk, på stranden eller utenfor hotellrommene så man "joi" og "Joico". Det skapte et unikt samhold og ga oss virkelig følelsen av JOIworld i de mest fantastiske omgivelser. I tillegg til et enormt faglig påfyll var det også satt av tid til mye moro og nye bekjentskaper. Gjestene fikk ta del i blant annet skumparty, rebusløp, rockeshow, strandfester og poolparty med kjendisstylisten Denis De Souza i ekte brasiliansk ånd. Arrangementet både startet og avsluttet med et fantastisk fyrverkeri blant palmesus og deilige rytmer fra DJen mens vi danset barbent i sanden.

Yoga i soloppgang på stranden, SPA, forskjellige vannaktiviteter og en paraplydrink på solsengen var det også tid til og gjorde turen komplett.

Vi var så heldige å få intervjue flere av gjesteartistene, følg oss derfor fremover på bloggen for å lese intervjuene og deres inspirasjon.   

Opplevelsen, inspirasjonen, kreativiteten, det faglige påfyllet, menneskene og samholdet har vært magisk og kan vanskelig beskrives med ord, bli derfor med oss på denne reisen: