Til hovedmeny Til innhold

Frizz free sommer


Sommervarmen og høyere luftfuktighet i utlandet kan ødelegge frisyren din på én, to, tre. Det unngår du med disse flotte hårproduktene!

Tenk deg tiden du bruker på badet før sommerfesten, du har funnet frem antrekket og skoene og er klar for fest! Siste tur i speilet og du føler deg bra! Så går du ut i varmen og alt blir ødelagt. Håret blir en utfordring - det ligger ikke like pent og pyntelig som du så møysommelig stylet. Nå kan du slappe helt av, vi har produktene som redder fest og hverdagshåret ditt i sommer, og ja - gjennom hele året faktisk!


Frizz_free_1

 

HAIRSTAY Anti-humidity Seal er en fantastisk aerosolspray som forsegler frisyren og beskytter mot luftfuktighet. Den tilfører glans og gir en vektløs finish. Sprayen er varme- og UV-beskyttende.

K-PAK Smoothing Balm er en varmeaktiverende balm for skadet hår til alle hårtyper. Beskytter mot varme og miljøpåvirkninger, bevarer fuktighet og forsegler skjellaget. Anbefales til alle som ønsker mykt og glatt hår, eller har grovt, krøllete eller brusete hår som er kjemisk behandlet. Reparerer og beskytter skjellaget, løser floker, hindrer statisk hår og pleier håret. Beskytter mot luftfuktighet og gjør håret glatt og glansfullt.

TAMEFRIZZ De-Frizz Oil kontrollerer brus og beskytter mot luftfuktighet opptil 3 dager. Den pleier skadede spisser og er lett og hurtig absorberende. 

Frizz_free_2

 

K-PAK Color Therapy Restorative Styling Oil er et gjenoppbyggende og fargebevarende produkt som styrker og beskytter håret på riktig K-PAK vis. Forlenger fargens levetid og beskytter håret mot UV-stråler og varmeverktøy. Gir ekstra liv og glans til fargen.

TAMEFRIZZ Smoothing Lotion er en lett leave-in som bedrer kambarheten og reduserer brus. Beskytter mot luftfuktighet og er varmebeskyttende. 

TAMEFRIZZ Conditioner mykgjør håret og reduserer brus. Den pleier håret og løser floker. Påfør produkt i nyvasket og la virke i 2 minutter, deretter skylles det ut. 

Kjøp disse flotte produktene i vår webshop her!

Links: 1  2  3  4  5  6  7