Sommerfint hår i en fei


Denne multitaskeren fra DIVA er definitivt en must-have til sommerstylingen og alle som elsker å drive med hår sitt drømmekit.

Sommeren er endelig her og det er tid for ferie, reise og ikke minst festlige lag.

Er det ett stylingverktøy som sikrer sommerstylingen så er det multitaskeren DIVA Dry & Style med Auto AirCurl! Med dette settet kan du lage alt fra de lekreste krøller, skape volum, glatte og definere håret. Det følger med 9 ulike munnstykker som gir deg uendelige stylingmuligheter, og ikke minst er plassbesparende både på badet og på reise.

Den nye funksjonen, Auto Aircurl, gjør det superenkelt å krølle håret. Luften trekker håret automatisk rundt munnstykket, så alt du trenger å gjøre er å dele inn håret i passende passéer. Enklere blir det ikke! Se instruksjonsvideoer til alle de ulike munnstykkene her

 

Husk varmebeskyttelse

Det er superviktig å bruke varmebeskyttende produkter når du styler med varmeverktøy. Ikke bare for å beskytte håret mot skader, men også for at håret skal se og føles sunt ut. I tillegg gir disse produktene frisyren lengre holdbarhet.  

Joico lanserer i disse dager Heat Hero som i tillegg til å beskytte mot varme, gir fantastisk glans. Therma Shape serien fra KMS er utviklet spesielt til varmestyling. Produktene gir varmebeskyttelse, gjør det enkelt å forme håret med varmeverktøy og gir langvarig hold.