INNERJOI healthy hair comes naturally


Joico lanserer en ny 100% vegansk, plantebasert hårpleieserie for å imøtekomme forbrukere som ønsker en ren hårpleieserie, uten at det går på bekostning av hårets kvalitet!

Produktene inneholder opptil 98% naturlige «upcycled» ingredienser, som betyr at vi tar i bruk overflødige ingredienser og rester fra matindustrien, som ellers ville blitt kastet i produksjon av INNERJOI.

Produktene består av opptil 95% gjenvunnet plast, hentet fra kyststrøk som bekjemper plastavfall og fattigdom.

HAIR HEALHT

Alle produktene inneholder et vegansk protein, utvunnet av erter og vegetabilske kilder, som etterligner protein som finnes naturlig i håret vårt.

Olive Esters – er en biologisk nedbrytbar og resirkulert ingrediens fra produksjon av olivenolje, som gir et sunt sterkt hår. I tillegg inneholder hver serie spesifikke naturlige ingredienser som alle har sine unike formål. 

INNERJOI STRENGTHEN

Inneholder 90-96% naturlige ingredienser, utvunnet fra upcycled kokos og abessinske oljer. Skadet hår repareres og  hårbindingene styrkes, som igjen forhindrer fremtidig skade. Håret blir sunt og glansfullt med en fantastisk nydelig duft. 

Serien består av 3 produkter; Strengthen Shampoo, Conditioner og Masque. 

INNERJOI HYDRATE

Inneholder 86-97% naturlige ingredienser utvunnet fra upcycled epleekstrakt, som gir et fuktighetsrikt sunt og glansfullt hår, samtidig som hodebunnen balanseres og føles fresh og smidig.

Serien består av 3 produkter;  Hydrate Shampoo, Conditioner og Detangler Leave in fuktighetsspray.

INNERJOI PRESERVE

Inneholder 90-97% naturlige ingredienser utvunnet av upcycled bringebærfrøolje og rødbetekstrakt. Preserve forhindrer at hårfargen fader bevarer fargens intensitet og glans, pleier og gjør håret mykt og glansfullt. 

Serien består av 3 produkter; Preserve Shampoo, Conditioner og Protective Milk. 

STYLING YOU CAN FEEL GOOD ABOUT

INNERJOI skaper styling som gir den perfekte foundation og nydelig finish. Inneholder 96% naturlige ingredienser. Magnesiumsalt (Sea Salt Spray), vanligvis kjent som Epsom Salt, gir lett tekstur og fylde til håret. Avokadoolje (Blowout Crème) tilfører fuktighet og gir glans. 

WHY YOU WILL LOVE IT
Sea Salt Spray skaper perfekt tekstur, lett hold og volum. Kan brukes i både fuktig og tørt hår. I tillegg dufter den himmelsk godt!

Blowout Crème er perfekt å føne på eller la lufttørke! Varmebeskyttende opptil l 232°C og gir nydelig volum og glans. 

Our eco-mmitment.

INNERJOI er en del av vår bredere innsats for å redusere vår miljømessig fotavtrykk.

Bærekraftig produksjon og ivareta miljøet vårt er en av våre topp prioriteringer, og grunnen til at våre produkter er PETA-godkjent ogprodusert med bærekraftig energi.