In a Flash 7 Second Bond Builder


Har du noen gang følt at du ikke har tid til en hårkur? Den tiden er forbi. Nå kan du få 20x mer motstandsdyktig, silkemykt og skinnende glansfullt hår på 7 sekunder!

Defy Damage IN A FLASH gjenoppretter hårets bindinger og styrker håret in a flash! Hårstrukturen jevnes ut og hårets overflate blir glattere og silkemyk. Sist, men ikke minst, gir den en fantastisk glans og unik følelse på bare 7 sekunder!

@idajeanette.p

Hva er hemmeligheten?

Flytende keratinprotein og to unike bond building ingredienser, gjenoppretter hårets bindinger og styrker hele håret. I kombinasjon med unike Defy Damage teknologien, gir dette umiddelbare resultater du kan se og føle.

Den innovativ liquid-to-crème formulaen, skaper hele magien - for vi lover en «a-ha opplevelse» første gang du bruker produktet! In a Flash har ingen pH, fordi det er minimalt med vann i produktet.

@ha_haaratelier

Why you’ll love it:

 • 20x så motstandsdyktig* 
 • Gjenoppretter hårets bindinger og styrker håret 
 • Glattere og sterkere hår
 • Silkemykt og fantastisk glans
 • Bevarer fargen og beskytter 
 • Silikonfri 
 • PETA-approved, global animal test-free

* mot at håret brekker

Slik bruker du produktet: 

 1. Vask håret med Defy Damage Protective Shampoo
 2. Påfør In a Flash i håndkletørt nyvasket hår
 3. NB! Unngå indre område/hårrøttene
 4. Massèr produktet lett inn i håret til kremkonsistens
 5. Skyll ut etter 7 sekunder virketid. 

​​

SPØRSMÅL & SVAR

Har du noen gang følt at du ikke har tid til en kur?  Den tiden er forbi. Nå kan du få sterkere og sunnere hår på kun 7 sekunder!

Hvilken hårtype passer IN A FLASH til?  Den passer til alle hårtyper, spesielt de som liker at håret blir glattere. For de som har krøller vil den roe ned frizz og definere krøllene. 

Hvor ofte kan jeg bruke In a Flash?  Du kan bruke den som en vanlig hårkur, en til to ganger i uken. 

Blir håret glattere av In a Flash? Ja! Noen føler faktisk at de har brukt en rettetang på håret etterpå. I tillegg gjør den håret silkemykt med speilblank glans! 

Gir den duft i håret når den virker så raskt? Ja, den lukter helt himmelsk godt!