POWER MASQUE - vår mest kraftfulle bond building kur noensinne!


JOICO GJØR DET IGJEN! Joico er kjent som «the healthy hair company». I fem tiår har vi utviklet innovativ og banebrytende teknologi. Men vi stopper ikke der...

 

Med prisvinnende K-PAK keratin teknologi og egenskapene til Defy Damage, får du nå proteiner, fuktighet og bond building i ett produkt!

Defy Damage utvider denne våren med  2 nye banebrytende produkter som spås å bli storfavoritter for sine unike egenskaper! 

HVA ER HEMMELIGHETEN?

Hva står KBOND20 for? “K” står for prisvinnende K-PAK Keratin Technology. “20” er kombinasjonen av 18 aminosyrer som finnes naturlig i håret, i tillegg til Moringa Seed Oil og beskyttende Protective Lipid.

Mange bond building produkter krever at man bruker conditioner eller fuktighetskur etterpå, fordi håret blir for hardt. KBOND20 inneholder også rikelig fuktighet som gjør at det ikke er noen mulighet for at håret brekker. Det blir smidig og sterkt med en fantastisk følelse! Den har også en pH-verdi på 3,5-4,5 som gjør at den senker pH-verdien på håret og lukker skjellaget.

 

KBOND20 POWER MASQUE tilfører alt håret ditt trenger! Kombinasjon av gjenoppbyggende keratinproteiner og rikelig fuktighet, gir en fantastisk følelse og silkemykt hår. Håret føles fyldig med et luftig volum og nydelig glans. Samtidig styrkes hårets bindinger som gir spenst, styrke og et sunt hår.

Hvordan er KBOND20 i forhold til andre kurer: 

K-PAK Reconstructor «SOS» - Anbefales ved ekstremt skadet, porøst ødelagt hår

DEFY DAMAGE KBOND20 Power Masque - Anbefales ved medium til meget skadet hår

DEFY DAMAGE Protective Masque - Anbefales ved lett til medium skadet hår

DEFY DAMAGE IN A FLASH 7 second bond builder - Anbefales ved lett til medium skadet hår og de som ønsker en effektiv kur

 

SPØRSMÅL & SVAR 

Hvilken Shampoo skal jeg bruke sammen med KBOND20? Vi anbefaler K-PAK Shampoo eller Defy Damage Shampoo sammen med KBOND20

Hvilken kur anbefales hvis håret er veldig porøst og ekstremt skadet etter bleking og opplysning? Er håret ekstremt skadet er det en ren proteinkur og K-PAK Reconstructor som anbefales i kombinasjon med K-PAK Hydrator. 

Mange bond building produkter krever at man bruker conditioner eller fuktighetskur etterpå, må man det etter KBOND20? Nei, dette unike keratin bond building produktet inneholder også rikelig fuktighet som gjør at det ikke er noen mulighet for at håret brekker. Det blir smidig og sterkt med en fantastisk følelse! Den har også en pH-verdi på 3,5-4,5 som gjør at den senker pH-verdien på håret og lukker skjellaget. 

Kan jeg bruke KBOND20 etter kjemiske behandlinger? Ja, den er perfekt å bruke etter kjemiske behandlinger og det beste er at du kan sende med kunden den aller beste pleien for vedlikehold hjem. 

Er KBOND20 en kombinasjon av K-PAK Reconstructor og Defy Damage bond building teknologi? Ja, du kan se på det som at K-PAK og Defy Damage har fått et nytt familiemedlem sammen, og resultatet er KBOND20. Det beste fra to verdener, med K-PAK Keratin teknologi og bond building i ett og samme produkt.

 

Gled deg til sikemykt, sterkt og fuktighetsrikt hår med en fantastisk følelse og spenst!