Gloss it up!


Speilblankt og sunt hår som varer vask etter vask, ja takk! En glossing er perfekt å bruke etter en lysning, eller for å nøytralisere uønskede nyanser, glosse opp fargen og gi nytt liv til matt, livløst hår.

 

En gloss for håret har etter hvert bitt et velkjent begrep og mye brukt rundt om i salonger. -Og ikke uten grunn! Dette er en enkel og tidseffektiv behandling hvor du bruker en minicolorasjon i flytende form. Velg den nyansen som er riktig for kunden, om det er på et lyst eller mørkt hår, kald eller varm farge. Behandlingen tar 5-20 minutter og kan lett gjennomføres i fuktig hår ved vasken og er perfekt å tilby som en tilleggsbehandling!

I Joico tilbyr vi et bredt utvalg til nettopp en slik behandling; Med LumiShine Demi-Permanent Liquids etterlates håret med en uslåelig glans og i en fantastisk kvalitet takket være den unike ArgiPlex teknologien som gjenoppbygger håret under innfargingsprosessen, fargene er amoniakkfrie og har en pH balansert formel. Denne serien har et bredt utvalg av fargenyanser og har akkurat kommet med tre lekre nyheter nemlig Natural Beige (NB/.072), Gold (G/.3) og Warm Copper (WC/.774).

Et annet god alternativ til en glossing er Blonde Life Demi Gloss – dette er en serie med totalt syv unike farger som også kan formuleres med hverandre for å skreddersy din egen fargeresept. Med disse fargene oppnår du en helt utrolig glans, lang holdbarhet og korrigering av uønskede toner uten at naturhåret lysner. Spesielt utviklet for blonde hår.