BUILD BONDS FOR BEAUTIFUL BLONDES


Vi elsker alle variasjoner av blondt hår og har derfor utviklet en helt egen serie for blondt hår, nemlig BLONDE LIFE. En unik serie med farge, bleke- og pleieprodukter for alle typer blondiner som ønsker å løfte sin blondfarge til nye høyder, uten at det går på bekostning av hårets kvalitet og glans.

 

INTEGRERT BOND-BUILDING SYSTEM

Blonde Life er formulert med vår eksklusive Bond-Building Arginine og de eksotiske, pleiende oljene; tamanu- og monoiolje. Dette sikrer en skånsom opplysning og et glansfullt og sunt fargeresultat.

 

Blonde Life pleieprodukter er utviklet med en teknologi som sikrer at blondfargen ikke gulner, men bevarer sin klare nydelige nyanse. Alle blondiner drømmer om en klar vakker blondfarge eller en kald, klar blondfarge, som ikke blir gylden og blass. Dette oppnår du med Blonde Life Brightening & Violet serie.

 
 

ENDELIG LANSERER VI FÅR NYE BALAYAGE BLEKING! 

Nyheten Blonde Life Balayage Lightener gir deg full kreativ frihet og gjør det lekende lett å jobbe på frihånd! Den lysner raskt og effektivt, selv på frihånd opptil 7+ tonehøyder! Vi har utviklet det beste fra to verdener, nemlig «the power of Blonde Life Lightening Powder», sammen med presisjonen til en clay. Resultatet er en soft leire, som gir presis påføring uten å smitte av på uønskede partier og en fantastisk lysning. 

GLANSFULLE NYHETER I MANGE NYANSER! 

Nyhetene Blonde Life Demi Gloss – en serie demi permanente farger med totalt syv unike farger som også kan formuleres med hverandre for å skreddersy din egen fargeresept. Med disse fargene oppnår du en helt utrolig glans, lang holbarhet og korrigering av uønskede toner uten at naturhåret lysner. Påføres i tørt eller håndkletørt hår med en virketid på opptil 20 minutter. Blandingsforhold 1:1 med Blonde Life 5 Vol Developer. 

Se manual og mer teknisk informasjon her

OPPLEV FORSKJELLEN -vannstoff med kokosnøttolje!

Nyhetene Coconut Oil Developer inneholder kokosnøttolje som gir ekstra fuktighet og pleie til håret. Jobber perfekt i kombinasjon med Blonde Life blekingene, Quick Toners og Demi Glossene. Tilbys i 5 vol, 20 vol og 40 vol.

BLEKEPULVER SOM GI EN RASK OG EFFEKTIV LYSNING. 

Blonde Life Lightening Powder er en blå pulver bleking som lynser hele 9+ tonehøyder. Gir et sunt resultat fordi den inneholder bond-building arginine. Kan brukes både on - og off scalp. Blondt hår får optimal kvalitet og ser sunt ut.

Se manual og mer teknisk informasjon her

SKÅNSOM BLEKEKREM

Oppnå en fantastisk lysning på rekordtid med Blonde Life Crème Lightener. Med sine unike ingredienser vil du kunne lysne håret opptil 9+ tonehøyder, på en skånsom og effektiv måte. Eksotiske oljer og bond-building arginin gjenoppbygger håret og gjør at du oppnår en perfekt lysning, samtidig som du tar vare på håret. Perfekt til både frihåndsteknikker, folieteknikker og hodebunnsbleking.

PERFEKTE NYANSE PÅ 5 MINUTTER! 

Med disse tonerne kan du enkelt og effektivt oppnå en glansfull, lekker farge på blonde hår på 5 minutter eller mindre! 

Tidseffektive farger som gir umiddelbar innfarging og  formuleringsfrihet mellom Sand, Silver og Violet. Clear brukes sammen med Sand, Silver og Violet for å tilpasse pigmenttettheten og forlenge virketiden. 

Se manual og mer teknisk informasjon her

 

 

IMAGE BILDE KREDITERING: Foto Credit: Creative direction Bruno Marc Giamattei, Hair creation Sevda Durukan – Alberto Di Domenico – Daniel Spiller, Creative assistance Valentina Malta & Gregory Mastrostefano, Photography Jamie Blanshard, Make-up Katie Moore, Styling Ellen Spiller