Vaskesone - Pust. Nyt.


Gi kunden en komfortabel opplevelse med med ro, avslapping, velvære og helse.

Det er viktig å være bevisst på at vaskesonen er en sentral del av mange behandlinger. Kundene bruker mye tid ved vasken, og denne delen av behandlingen representerer også et avbrekk, et pustehull i hverdagen. Da gjelder det å sørge for å gi kunden en komfortabel opplevelse.

Hva med å kombinere opplevelsen med en varmelampe slik at kunden slapper ekstra godt av med varme, så kunden ikke blir kald ved kjølig luft og fuktig hår. Demp belysningen, skap lun stemning med varmelampe og la kunden strekke ut kroppen. Med dette vil kunden slappe ekstra godt av og få en luksuriøs følelse i hverdagen.

 

Vår superpopulære Infrarød varmelampe som garantert gir kunden en spesiell opplevelse!
Infrarød lampe brukes som varmelampe, slik at kunden ikke blir kald ved kjølig luft og fuktig hår. Den stimulerer blodgjennomstrømmingen og gir positiv virkning mot stress og muskelspenninger i nakke og ryggmuskler. Brukes til f.eks hårpleiebehandlinger, relaxer, voksing, kurer og perfekt som håndklevarmer. Lampene er et dekorellement med funksjonalitet.

 

Fjernkontroll til varmelampen som tilleggsutstyr
Med denne kan du styre varmen opp og ned og stille inn tiden på 5 eller 10 minutter. Det må være 1 fjernkontroll pr lampe. Fjernkontrollen erstatter bryter på vegg og er kostnadsbesparende.

Se alle varmelamper her 

NUBI NY & INNOVATIV VASKESTOL FRA PIETRANERA
Med den unike synkroniserte bevegelse av hele sete og rygg gjør at kunden kommer i liggende stilling og gir en maksimal komfort med luftpute massasje & varme i hele sete! NUBI vaskestol er tilgjengelig med og uten jet massasje i hele stolen og varmemadrass system for å tilby total avslapping og en unik kundeopplevelse. 

 

NUBI VASKESTOL & VARMELAMPE
Den INFRARØDE varmelampen i kombinasjon med den nye NUBI vaskeenheten gir kunden det lille ekstra for å oppnå maksimal komfort.

 

LINK

PIETRANERA: https://www.pietranera.com/en/backwashunits

 

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon.