Vaskesone - Pust & nyt


Det er viktig å være bevisst på at vaskesonen er en sentral del av mange behandlinger. Kundene bruker mye tid ved vasken, og denne delen av behandlingen representerer også et avbrekk, et pustehull i hverdagen. Da gjelder det å sørge for å gi kunden en komfortabel opplevelse. Hva med å kombinere opplevelsen med en varmelampe slik at kunden slapper ekstra godt av med varme, så kunden ikke blir kald ved kjølig luft og fuktig hår. Demp belysningen, skap lun stemning med varmelampe og la kunden strekke ut kroppen. Med dette vil kunden slappe ekstra godt av og få en luksuriøs følelse i hverdagen.

 

Vår superpopulære Infrarød varmelampe som garantert gir kunden en spesiell opplevelse!

Infrarød lampe brukes som varmelampe, slik at kunden ikke blir kald ved kjølig luft og fuktig hår. Den stimulerer blodgjennomstrømmingen og gir positiv virkning mot stress og muskelspenninger i nakke og ryggmuskler. Brukes til f.eks hårpleiebehandlinger, relaxer, voksing, kurer og perfekt som håndklevarmer. Lampene er et dekorellement med funksjonalitet.

 

Fjernkontroll til varmelampen som tilleggsutstyr

Med denne kan du styre varmen opp og ned og stille inn tiden på 5 eller 10 minutter. Det må være 1 fjernkontroll pr lampe. Fjernkontrollen erstatter bryter på vegg og er kostnadsbesparende.

 

Vaskestoler

Se også vårt store sortiment med vaskestoler som finnes med mange forskjellig funksjoner. Som f.eks med elektrisk fotstøtte, luftputemassasje,  LIFT funksjon på hele vaskestolen eller lift funksjon på kun sete for at kunden skal komme bedre opp til vasken som heter First eller Cloud funksjon.

 

LINKER

PIETRANERA: https://www.pietranera.com/en/backwashunits

KARISMA: https://www.karismabeauty.com/en/backwashes

OLYMP: https://www.olymp.de/en/product-category/hairdresser/shampoo-stations/

REM: https://rem.co.uk/product-category/wash-areas/

 

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon.