Kreativ partystyling fra Diva


Diva - vår lekre stylingserie med varmeverktøy passer alle frisørtyper, uansett om du er en Diva eller ikke!

 

Det er virkelig høysesong for party, og Diva har verktøy som gjør stylingen skånsom og effektiv. For deg som er frisør/ stylist er dette virkelig en stor favoritt, da du kan jobbe kreativt med alt fra korte til lange hår. Om det er til bruk i salongen, eller til gave, er disse verktøyene helt fantastiske!

Alle verktøyene kommer i flotte aluminiumsesker som er laget av resirkulerbare bokser og hermetikk, som gjør at de også tenker på bærekraft.

 

 

Diva Dryer`s  blåser håret raskt tørt pga. sin gode styrke tross en liten innpakning. Den minste veier 350 gram og den andre veier 400 gram. Den største av disse har en XL diffuser som er helt fantastisk om du har krøller. Diva Dry & Style settet har syv ulike deler som man enkelt kan skifte ut slik at du har alt du trenger i en boks. Dette er en super julegave til den som har alt.

 

 

Fønere kommer i standard sort, men man kan kjøpe fargerike Sleeves som tilleggsprodukt slik at du kan få din drømmefarge. De kommer i 8 ulike farger.

Se alle fargene her

 

 

Diva kommer med flere ulike «krøll» tenger, slik at du kan gjøre alt fra de minste krøller til store glamorøse bølger og krøller. Multi Wand 3 in 1 gir deg 3 ulike tenger i en og samme, med utskiftbare deler. Disse skiftes lett og kommer i størrelsene 11mm, 19-32mm og 32mm.

Gold Dust Multi Waver & Curler har mulighet å justere bølgene slik at du kan få alt fra små til store bølger (19-25-32-38mm) .

 

 

Vi har 3 ulike stylingjern fra Diva som gir alt fra det glatteste, mest shiny håret, til bølger og krøller. Alle stylingjernene er fantastiske og sklir skånsomt gjennom håret grunnet sine bevegelige plater med macademia og arganolje. Et jern er ekstra bredt (10x3,5) slik at stylingen er  mer effektiv, enten du ønsker en sleek og elegant look, eller bølger. Diva har også to i «normal» størrelse; Gold Dust Straightner – Toppmodell og Inteligent Digital Straightner Onyx.

Se alle produktene fra Diva her og finn dine favoritter