BLOMDAHL TIL ALLE ANLEDNINGER


 

Allergivennlige smykker fra Blomdahl til alle anledningerVi i Blomdahl ønsker at alle skal kunne føle seg vakre hver eneste dag. Når du kjøper et smykke fra Blomdahl kan du være sikker på at smykkene er hudvennlige og behagelige å ha på. De er utviklet i samråd med hudleger og er kvalitetssikret slik at de varer i mange år fremover.

Snart går vi inn i juletiden som for mange vil være en tid med flere anledninger for sosiale samlinger.  Vi ønsker derfor å vise dere noen av våre favoritter som enkelt kan styles med ditt antrekk og som passer din personlighet.

Pendant Brilliance Curved – Alles favoritt

Våre Pendant Brilliance Curved smykker er produsert i medisinsk titan og belagt med et overflatebelegg i fargene gull og sølv. Overflatebelegget legges kun på de delene av smykket som ikke kommer i kontakt med huden for å sikre at øredobbene er allergivennlige. Smykkene finnes i 2 forskjellige størrelser 10 mm. og 15 mm. og finnes med både fargerike, blanke eller sorte stener.

Perler

En enkel perle er en tidløs klassiker som alltid er relevant og passer til alt. Den perlemorhvite har alltid vært den mest populære. Tilgjengelig i seks forskjellige størrelser, med 6 og 8 millimeter som bestselgere.

Tiffany​

Tiffanys glitrende stein eller perle er tilgjengelig i en rekke størrelser og farger. Hva som er mest populært her har også endret seg gjennom årene. Moten for smykker endrer seg, og selv om formen er den samme, har størrelsen og fargen variert. Vi har hatt alt fra 3 millimeter opp til 9 millimeter og nå har vi overflatebelegg i både gull og sølv. 

 

 

 

 

Å velge et smykke fra Blomdahl er å virkelig bry seg - om seg selv, om andre og om en mer bærekraftig fremtid