Velkommen til en ny verden, full av saksemuligheter.

Endelig kan vi presentere vårt nye og enda mer komplette saksekonsept, nemlig; Tendenz saksekonsept! Vårt mål er hele tiden å lete etter produkter, verktøy og konsepter som vil gjøre deres hverdag enklere og bedre! Derfor er vi stolte over at vi lanserer to nye varemerker innen sakser; Lützow of Sweden og Hikari Scissors.

 

 

 

Hikari er en av de eldste og beste leverandørene som lager sakser. Hikari Scissors har vært malen og inspirasjonen for mange sakseleverandører, som har kommet de senere årene, også saksekonsepter som vi har jobbet med. Og med sine lange tradisjoner er vi derfor ekstra stolte av ha Hikari på vårt lag.

 

 

For å gjøre saksekonseptet vårt helt komplett, har vi fått med oss en av de få sertifiserende saksesmeder i hele Europa, nemlig Matz Lützow. Matz har med sin lange bakgrunn innenfor faget, fått sin utdannelse i Asia. Det at vi nå har en sertifisert saksesmed med på laget, betyr at vi kan fortsette med den samme slipeservicen som tidligere. Slipetiden på saksene vil reduseres betraktelig siden slipingen nå vil foregå i Sverige, noe som også er utrolig bra i forhold til mindre belastning på miljøet.

 

 

Det er ikke nødvendigvis slik at en saks passer til alt, og i forhold til kokker og make-up artister har vi fortsatt en liten vei å gå - da disse er flinke til å bruke ulike kniver og pensler. Samtidig ser at vi frisører har blitt flinkere og flinkere. Vi har flere ulike sakser å velge mellom slik at du kan få sakser som passer deg perfekt både i forhold til ergonomi og bruksområder. Dette gjør at du kan få dine drømmesakser. Enten du er ute etter en teknisk klippesaks, slicesaks, tekstureringsaks eller en annen saks, har vi saksen du trenger. Alle saksene er håndlaget i Japan med Hitachi stål og Hikari sitt eget stål av høyeste kvalitet. Det er også viktig for å opprettholde kvaliteten på saksene ,så må pusses og oljes hver dag. Dette gjør at du beskytter saksene dine for ytre påvirkninger. Og i disse dager viktigere enn noen gang da man bruker desinfeksjonsmiddel i tillegg.  Det gjør også at saksene holder seg skarpe lengre og du vil derfor ha glede av de i mange år.