Våkn opp med drømmehåret!


Du vil våkne med et skinnende blankt og sunt drømmehår. Enklere blir det ikke! Defy Damage Sleepover Masque bli din redning i hverdagen.

Skjønnhetssøvn har fått en ny betydning!

VÅKN OPP MED DRØMMEHÅRET! 
Synes du det er vanskelig å sette av egentid til hårkur i en hektisk hverdag og er på jakt etter en intensiv behandling? Defy Damage nattmaske påføres i håret før leggetid og skal ikke skylles ut. Produktet absorberer raskt inn i håret og vil ikke smitte av på sengetøyet. Påfør noen få pump av produktet i tørt eller fuktig hår, og la masken gjøre underverker mens du sover. Du vil våkne med et skinnende blankt og sunt drømmehår. Enklere blir det ikke! Defy Damage gir nytt liv til håret samtidig som det styrker, pleier, beskytter og gir umiddelbart resultat du kan se og føle.

 

Med Keratin som trenger inn i hårskaftet og Rosehip Oil som sikrer mykhet og glans i skjellaget, vil Defy Damage Sleepover Masque bli din redning i hverdagen. 

Nattmasken inneholder også pleiende ingredienser som Protective Lipid, Moringa Seed Oil og Arginine, som styrker hårets bindinger og reduserer splittede hårspisser. Håret blir sterkere og sunnere - og hele magien skjer mens du får din lille skjønnhetssøvn!JUST
WAKE UP
AND GLOW.