Til hovedmeny Til innhold

Julehilsen Fra Tendenz Hårpleie

Da er det igjen den tiden hvor vi oppsummerer året som snart er ved veis ende. Vi vil først og fremst takke for et flott samarbeid i året som har vært.

 

Det har vært et fint år med flere store nyheter fra oss. Allerede i januar startet vi å tease med Joico sin nye revolusjonerende serie- Defy Damage. 

Serien ble lansert under Hår & Skjønnhet i mars og vi har sjelden opplevd så gode tilbakemeldinger ved en nylansering. Defy Damage har med sin innovative og unike formel virkelig tatt både frisører og forbrukerne med storm.

I mars lanserte vi endelig, de så etterlengtede, Style Colors fra KMS. Dette er produkter som virkelig gir stylingen nye og uante muligheter.

 

For oss i Tendenz har vi alltid sagt at kunnskap og inspirasjon har vært en av hovedingrediensene for å lykkes. Vi ser hele tiden etter løsninger hvor dere kan oppdatere dere faglig og ikke minst hente inspirasjon raskere. 

Vi var derfor utrolig stolte da vi i månedskiftet april/ mai lanserte Joico.no- en portal laget for at dere lett skal kunne finne informasjon, få påfyll av kunnskap og ikke minst bli inspirert. 

 

Når vi etter late sommerdager, startet på opp igjen høsten- kom det 3 nye farger i KMS Style Colors. Så lanserte vi en fantastisk nyhet i september med KMS ADD Power. Dette er produkter som virkelig gir POWER til våre skandinaviske hår i form av volum.

Vi avslutter året med en nyhet fra Joico, nemlig Weekend Hair, som er et nytt stylingprodukt fra Joico. 

 

Årets kurssesong er akkurat avsluttet og vi har hatt et år med veldig god deltagelse fra dere og det syntes vi er utrolig bra. Kurskatalogen for våren 2020 er i disse dager ferdig, så dere kan snart se og booke vårens kurs på tendenz.net. 

 

Nytt for høsten er at tendenz.net og webshop nå samlet. Så nå kan du enkelt bestille varer og hente inspirasjon på èn og samme side. 

Husk også at dere har en mulighet til å markedsføre deres salong gjennom Finn din salong på vår nettside. Dere trenger kun å krysse av hvilke merker dere fører i salongen, så kan forbrukeren lett finne frem til din salong.

 

2020 står for døren og vi starter der vi avsluttet i 2019, vi starter med ny lansering av den nye volumserien fra Joico. Vi gleder oss til at dere skal få ta del i alle nyhetene fra oss som kommer i løpet av våren.

 

Inntil til da, nyt adventstiden og julen. Ikke glem at julen er tid for ettertanke, samt tid for å sette pris på de som man er så heldig å ha rundt seg. 

Håper dere alle får en fin julefeiring.

 

NB! Tellelister ligger til nedlasting på MIN SIDE, se på www.tendenz.net