Vår grønneste serie - CONSCIOUSSTYLE


CONSCIOUSSTYLE er vår mest miljøvennlige serie. Den består av skånsomme formler til daglig bruk som er snille mot både deg og miljøet.

Produktene er veganske og utviklet med få, men svært aktive ingredienser. I serien finner du produktene Everyday Shampoo og Everyday Conditioner, Styling Putty, Multi-Benefit Spray og Cleansing Mist.

Everyday Shampoo & Conditioner passer perfekt for normale til fine hårtyper. Gir et rent og luftig hår, samtidig som de tilfører fuktighet.

Styling Putty er en paste i fast konsistens som gir kontroll, definisjon og en teksturert, matt finish, uten at håret føles stivt.

Multi-Benefit Spray er en fleksibel styling og finishing spray som gir vektløs fuktighet, hold, elastisitet og varmebeskyttelse. Som styling spray gjør den håret mer medgjørlig og tilfører tekstur under føning. Som en finishing spray gir den vektløst og fleksibelt hold, bevarer frisyren og reduserer frizz.

Cleansing Mist er tørrshampoen som redder et hvert hår som burde vært vasket. Absorberer overflødige oljer, fjerner stylingrester, nøytraliserer lukt, gir vektløs fuktighet og pleie til hår og hodebunn. Resultatet er hår som føles nyvasket.