Beauty Works Extensions


Beauty Works extensions er designet for profesjonelle frisører.
Med over 10 års erfaring på extensions av høyeste kvalitet byr Beauty Works på et bredt sortiment av de raskeste, mest effektive og skånsomme extensionsmetodene.

Med en prisvinnende kolleksjon, leverer Beauty Works sine etterspurte produkter til profesjonelle frisører og salonger verden over. Vår allsidige kolleksjon av extensions byr på fantastiske farger og lengder fra 35 cm til 70 cm.

Beauty Works sine extensions er håndfarget av profesjonelle colorister og vi har et bredt spekter av holdbare farger som gjør at det er lett å jobbe frem mange flotte fargekombinasjoner.

Vi bruker det aller beste håret som består av 100% remyhår. Håret er håndplukket slik at skjellaget blir fullstendig bevart og ligger i samme retning fra rot til spiss. Dette sikrer en naturlig glans, samt bevarer elastisiteten for et flokefritt hår. Vårt sortiment består av tape, keratin, weft, ponytails og clip-ins.

Beauty Works tar samfunnsansvar på alvor. Derfor skaffer vi alle våre råvarer på en ansvarlig og etisk måte. Der det er mulig benyttes bærekraftig og resirkulerbart materiale, og vi har planer om å bli enda grønnere de kommende årene. Beauty Works støtter også en rekke veldedige organisasjoner gjennom donasjoner og frivillig arbeid.

 

TAPE
Beauty Works tape extensions festes direkte på røttene og består av 100% naturlige remy hår som gjør at det blender sømløst inn med ditt eget hår. Tape extensions kan brukes til forlengelse, volum og farge effekter. Vi tilbyr tape extensions fra 35 cm til 70 cm, og har et bredt utvalg av farger.

Slimline er våre standard fester. Tape festet har en matt overflate som gjør at de blender godt inn med ditt eget hår. Festene er 4 cm brede og 2 enkelt fester settes sammen til en sandwich.

Invisitape er våre mest eksklusive og håndlagde fester. Disse festene har hår oppå festet for å gjøre dem mer usynlige og blende inn med ditt eget hår. Festene er 4 cm brede og 2 enkelt fester settes sammen til en sandwich.

Med Beauty Works Stop Tape kan du lage enkle, single fester. Disse blender godt inn med eget hår og passer perfekt å bruke på tynne/fine hår, eller på finere områder av håret.

 

KERATIN
Våre eksklusive keratin fester, også kalt punkt extensions, er et skånsomt alternativ for å få langt og fyldig hår. En pakke inneholder 50 fester med 100% naturlig remy hår. Keratin extensions kan også kombineres med tape extensions for eksempel i hårfestet for naturlige overganger.


 

WEFT
Weft er en lang gardin av hår som er sydd sammen på den ene siden. Weften monteres med mikroring som sys inn i håret. Hårweftene kommer i forskjellige lengder og farger. Perfekt for deg som ønsker en skånsom hårforlengelse eller ekstra volum.

 

PONYTAIL
Ønsker du deg den perfekte hestehalen, men mangler både lengde og fylde? Med ponytail fra Beauty Works får du raskt og enkelt den perfekte hestehalen! Våre ponytails består av 100% naturlig remy hår og kan styles og vaskes på samme måte som ditt eget hår. Du fester den raskt utenpå din egen hestehale og håret blender godt inn i ditt eget. En rask og enkel måte å få den perfekte hestehalen!

 

CLIP-IN
Clip-In extensions passer for deg som ønsker en rask forandring, men ikke permanent. Dette er hårtresser som festes med klips og enkelt kan settes på og tas av hjemme. Her har du mulighet for å få den perfekte weekend stylingen på minutter. Clip-Ins kan brukes for både lengde, fylde og fargespill.

 

HÅRPLEIE
For å bevare dine extensions på best mulig måte anbefaler vi å følge våre retningslinjer for pleie og vedlikehold. Beauty Works tilbyr en rekke hårpleie produkter spesielt utviklet for å bevare extensions hår i en optimal tilstand.

 

VASK AV EXTENSIONS
Vår sulfatfrie shampo Pearl Nourishing Argan Oil Shampo og Conditioner er spesielt velegnet for keratin- og tape extensions. La conditioner virke og trekke ordentlig inn i håret før den skylles ut. Unngå området rundt hodebunn og skyll ut conditioner nøye for å unngå at det samler seg produktrester. Har du blondt hår er vår Anti-Yellow Shampo og Conditioner perfekt, da de bevarer de kalde, blonde tonene, og fjerner uønskede gule toner.

Pearl Nourishing Argan Oil Mask egner seg spesielt for å beskytte og gi nytt liv til tørt hår. Kam produktet forsiktig inn i vått hår med fokus på midten av håret og ut i spissene for å få tilbake glans og mykhet i håret. Brukes så ofte det er nødvendig.

Argan Oil Serum lukker fuktigheten inn i håret, og forsikrer deg om at dine extensions får ordentlig pleie. Påfør en liten mengde i fuktig eller tørt hår.

Beskytt håret fra varmeverktøy ved å bruke Heat Protection Spray. Denne kan benyttes både i fuktig og tørt hår.

10-In-1 Miracle Spray – denne sprayen lever opp til sitt navn. Den bidrar til å opprettholde, beskytte og gjenopprette et sunt hår, fjerner brus, forebygger splittede spisser og gjenoppretter et glansfullt hår.

Dream Shine Spray er en vektløs spray som beskytter mot luftfuktighet og forsegler splittede hårspisser i opptil 3 vask.

 

BØRSTING
En god hårbørste vil ikke bare redde håret ditt fra uønskede skader og forhindre at det må byttes ut så ofte, men den vil også bevare ditt naturlige hår i best mulig tilstand. Uavhengig av hvilken metode som har blitt brukt til å sette på extensions, så er ditt naturlige hår mer utsatt for skade da alle typer extensions skaper slitasje på hårrøttene. Ved å bruke feil børste inntil hodebunnen kan du dra ut extensions. Dette kan igjen føre til håravfall, at håret tynnes ut og at røttene skades. Bruk derfor alltid Beauty Works Boar Bristle-børster som er spesielt utformet for extensions og glir trygt gjennom håret.

 

SØVN
Regel nr.1 når det kommer til søvn er å aldri legge seg med vått hår. På den måten unngår du knuter og skader. Vi anbefaler også å flette håret før du legger deg, slik at skjellaget ikke skal gnisse mot hverandre og bli slitt.


 

LIVSSTIL
Om sommeren er håret vårt mer utsatt for UV stråler, klor, saltvann og ytre miljøpåvirkning som kan skade håret og extensions.

Vi anbefaler å unngå saltvann, ettersom det kan misfarge og gjøre håret ditt tørt. Også klor vil skade extensions og gjøre det matt og misfarget. Derfor anbefaler vi å unngå å svømme med hodet under vann.

UV-stråler vil misfarge dine extensions. Derfor anbefaler vi å bruke en hatt i solen og unngå sterke UV-stråler. Bruk alltid et produkt med UV-beskyttelse.

Enkelte solkremer kan inneholde kjemikalier som kan gjøre dine extensions rosa/ oransjefargede. Derfor anbefaler vi å holde extensions, spesielt blonde og de som er balayagefargede, unna solkrem med kjemikaler som vi ikke kan garantere for.

 

LEVETID
Levetiden på extensionhåret avgjøres av hvordan det ivaretas. Vi garanterer ikke uendelig varighet på noen type extensions da det er en naturlig forbruksvare, men følger du våre retningslinjer for pleie og vedlikehold er du på god vei!