Slik sparer vi vann


Vi er oppmerksomme på de verdifulle vannressursene planeten vår har å tilby. Derfor reduserer vi ikke bare vanninnholdet i formlene, men tenker også på nye produktregimer og måter å bruke produktene på som gjør at du som forbruker også kan spare vann.

 

Solid Shampoo
I 2021 lanserte vi noen av våre mest miljøvennlige produkter, nemlig Solids. Såpestykkene kommer i tre varianter, Head Remedy Solid Sensitive Shampoo Bar, Moist Repair Solid Shampoo Bar og Add Volume Solid Shampoo Bar. Solids gir det samme resultatet som våre flytende shampoer, men i en fast og mer konsentrert form. Shampoene er formulert med en minimal mengde vann. Dermed sparer du vannforbruket hver gang du velger en solid.

KMS lanserte sin første shampo bar allerede på 70-tallet. NEFA baren var formulert med en minimal mengde vann og pakket i papir. Et annet tiår - men visjonen er fortsatt den samme.

Les også: Hvorfor skal du velge shampoo i fast form

Spar vann med Leave-In produkter!
Visste du at du kan spare 200 liter vann ved å bytte ut den klassiske conditioneren med en leave-in conditioner? Vi har leave-in produkter som passer alle hårtyper. Add Volume Leave-In Conditioner er for deg som ønsker volum og fylde. Moist Repair Leave-In Conditioner løser floker, gir fuktighet og pleier. Leave-in kuren Moist Repair Revival Creme reparerer, fukter og pleier tørt og skadet hår. Har du krøller som trenger litt ekstra fuktighet, kontroll og pleie er leave-in kuren Curl Up Twisting Style Balm perfekt!

Hopp over en hårvask 
Hvor ofte vasker du håret ditt? Å hoppe over en hårvask er bra for både håret ditt og miljøet! Trenger du litt hjelp på veien er våre tørrshampoer gull! Hair Play Makeover Spray er en vektløs, matt spray basert på rispudder. Den absorberer overflødige oljer og håret føles friskt og rent på sekunder. Hair Play Dry Texture Spray absorberer overflødige oljer og etterlater håret luftig, voluminøst og teksturert. Conscious Style Cleansing Mist er en tørrshampo i våt form. Den fjerner stylingrester, lukt og overflødige oljer. Håret føles som nyvasket.

Les også: Våre tiltak for miljøet