Sunt hår starter med sunn hodebunn


Du er kanskje opptatt av å bruke riktige og gode produkter for håret ditt, men hva gjør du egentlig for hodebunnen? Sunt, glansfullt hår starter med en sunn hodebunn!

Flere av oss vil oppleve en form for hodebunnsproblem i løpet av livet. Daglig utsettes vi for faktorer som påvirker hår og hodebunn; miljøpåvirkninger, kjemiske behandlinger, stress og hormonelle forandringer er noen eksempler. Dette kan gjøre hodebunnen tørr og irritert, vekstvilkår kan forverres og håret kan miste sin glød. Sliter du med tørr, irritert eller fet hodebunn kan Head Remedy produktene være løsningen. Head Remedy er en serie skånsomme produkter spesielt utviklet for deg med hodebunnsproblemer. Produktene  balanserer hodebunnen og lindrer hodebunnsproblemer som kløe og flass.

Anti-Dandruff Shampoo

Bestselgeren Head Remedy Anti-Dandruff Shampoo er en skånsom shampo som kontrollerer flass, dryss og kløe samtidig som den gir en sunn og frisk hodebunn. Et spesialutviklet vaskeaktivt system sikrer at shampoen er mild mot hodebunnen og antibakteriell. I likhet med de andre produktene i Head Remedy serien er også Anti-Dandruff 100% vegansk. De naturlige ingrediensene rosmarin og kamomille lindrer og beroliger. Shampoen bør brukes minst to ganger i uken for å oppnå best mulig resultat. Har du ekstra tørr hodebunn eller mye flass kan du la shampoen virke et par minutter før du skyller ut.  Deep Cleanse Shampoo

 Head Remedy Deep Cleanse Shampoo er en skånsom shampo til daglig bruk. Fjerner stylingrester, overflødig fett, mineraler og forurensing. La den virke i 3 minutter for en dyprens. Akkurat som du renser huden, er det også viktig med en dyprens av håret. Vi anbefaler en dyprens av håret innimellom for å fjerne smuss, kalk, forurensning og produktrester. Med rester av dette i håret, kan håret føles tungt, matt, og livløst. Men etter en dyprens med Head Remedy Deep Cleanse vil håret få nytt liv og ny glød. Bonusen er at også hårfargen vil komme bedre frem fordi avfallsstoffer i håret fjernes. Du kjenner mest sannsynlig selv når håret ditt er klar for en skikkelig rens. Vi anbefaler ca. 1 gang i uken, men samtidig kommer dette litt an på hvor ofte man vasker håret og hva håret utsettes for.

Solid Sensitive Shampoo  

Head Remedy Solid Sensitive Shampoo er perfekt for deg med sensitiv hodebunn. En mild og deilig shampo som også kan brukes til huden. Inneholder rosmarin og kamomille for å lindre og berolige hud og hodebunn. Solids er formulert med minimalt med vann. Du sparer derfor vannforbruket hver gang du velger en Solid. Denne godbiten er derfor både skånsom for håret og miljøet. Solids er også perfekt å ta med på reise da den tar opp mindre plass og vekt enn en vanlig shampo i flytende form. Skal du reise med fly kan du fint ta med deg en Solid i håndbagasjen!