TEKSTUR FAVORITTER


Vi elsker tekstur og har teksturprodukter for alle hårtyper og ønsket resultat! Her har vi samlet noen av våre favoritter fra Hair Play serien.

 

Hair Play Dry Wax er en lett voks i spray form som gir håret fleksibelt hold og tekstur. Denne kan brukes på uendelig mange måter og lar deg enkelt restyle håret. Lag en leken frisyre med teksturerte krøller, eller gå for en elegant wetlook.

 

Med salt fra dødehavet gir denne saltvannssprayen nydelig tekstur med en matt finish! Spray den i håndkletørt hår og la lufttørke for en leken tekstur, eller føn håret tørt for fylde og grep.

 

Guttas favoritter Molding Paste og Messing Creme! Visste du at Molding Paste først ble lansert i 1996? Det var en av de første pastene på markedet og siden lanseringen har den vært KMS sitt bestselgende produkt. Pasten tilfører tekstur og fleksibilitet til alle hårtyper og holder seg smidig og myk hele dagen! Messing Creme gir den perfekte dagen derpå tekstur! Den kan brukes i håndkletørt hår og fønes eller lufttørkes, eller i tørt hår. 

 

 

Hair Play Dry Texture Spray har på kort tid blitt en favoritt hos mange. Den tørre sprayen gir luftig volum og en teksturert finish. Sprayen absorberer overflødig olje og gir en matt finish. Den er derfor perfekt å bruke mellom hårvask.

 

Oppdag flere teksturfavoritter fra Hair Play serien HER