Favoritter til jul ♥


Ventetid og julen er fylt med magi, men også lekkert hår.  Vi har mange flotte tips til den perfekte julegaven. Vi har gjort det enkelt for deg å kjøpe kvalitetsprodukter hos din frisør når du allikevel sitter i stolen. Det er i det hele tatt mange spennende produkter som blir tilbudt i salong, alt fra små ting til større og flotte gaveesker.

1. Smart multi wand fra Diva som har 3 ulike deler slik at man kan variere størrelse etter ønske.

2. Favoritten Blue Lightning gjør det enkelt å få til rundbørsteføn hjemme.

3. Denne herligheten står på mange ønskelister i år! DIVA Gold Dust Multi Waver & Curler er en helt unik multitang som sklir lett, skånsomt og effektivt gjennom håret og gir en elegant og blank overflate med lang holdbarhet. Overflaten med gull og keramiske inneholder macademia -argan olje slik at den sikrer best mulig resultat. 

4. Ved å gi bort et smykke fra Blomdahl viser du omtanke for deg selv og de du har kjær. Smykkene er både hudvennlige og allergivennlige, som gjør dem behagelig å ha på gjennom hele dagen. Smykkene er av meget høy kvalitet og utviklet i samråd med hudleger. Brilliant Puck Hollow Crystal 8 mm 5. Pendant Brilliance Curved 15 mm Crystal 

6. Olivia Garden Shine Brush gir håret fantastisk glans!

7. Hot Tools Dual Plate Straightener har to plater som gjør stylingen supereffektiv!

8. Hot Tools Power Dryer veier kun 400 g og har 30% lavere støynivå.

9. Elegant og tidløst med Blomdahl øredobber. Natural Titan Ear Ring 14 mm, Round Black Diamond

10. Framar Clips Gator Grips Golden Hour holder håret på plass under stylingen. Kommer i pk a 4 stk.

11. Flokefri magi med Framar Moonstone børster