10 TIPS TIL SUNT HÅR


Sliter du med tørt og slitt hår etter sommeren?
Her er noen helt enkle tips for et vakkert og sunt hår i høst!

 

1. Bruk riktige produkter til ditt hår! Spør gjerne din frisør hva håret ditt trenger.

2. Klipp håret jevnlig!

3. Bruk en god hårkur! Sett gjerne av tid en dag i uken til å kure håret. Tame Frizz Smoothing Reconstructor er en dyptvirkende kur som styrker håret fra innsiden og ut.

4. Husk å bruke varmebeskyttelse! Bruker du varmeverktøy bør du alltid sørge for at du har et varmebeskyttende produkt i håret først.
Therma Shape 2-In-1 Spray er en varmebeskyttende spray og finishing spray i ett og samme produkt!

Les også: Derfor bør du bruke varmebeskyttelse

5. Leave-In produkter er gull! Bruk gode leave-in produkter som beskytter håret mot miljøskader. Moist Repair Revival Creme pleier og gjenoppretter fuktighetsbalansen i håret.

Les også: Fuktighetsboost til tørt sommerhår

 

6. Bruk en god hårolje! Moist Repair Hydrating Oil inneholder avokadoolje og aloe vera som tilfører både fukt og næring.

Les også: Oljen med 99% naturlige ingredienser!

 

7. Vær snill med hodebunnen! Head Remedy serien består av 3 shampoer som er skånsomme og milde mot både hår og hodebunn.

Les også: Den perfekte hverdagsshampooen 
Les også: Hodebunn til Hodebry

8. Unngå å vaske håret mer enn nødvendig! Bruk heller en tørrshampo for å få den rene følelsen mellom vask. Conscious Style Cleansing Mist er en tørrshampo i våt form som fjerner stylingrester og etterlater håret rent og luftig. 

Les også: NYHET! Conscious Style Cleansing Mist

 

9. Gre håret forsiktig! Bruk gjerne et leave-in produkt som hjelper å løsne flokene, og start alltid å gre fra bunnen. Moist Repair Leave-In Conditioner gjør håret mykt og smidig.

Les også: Tenk på miljøet og spar vann med riktige produkter

 

10. Unngå å gå ut i kulden med vått hår! Husk å føne håret før du går ut. Kulde i kombinasjon med vått hår fører til at håret lett kan knekke. Med Therma Shape Quick Blow Dry reduserer du tørketiden med hele 50%!