Hårforlengning


Drømmen om langt hår blir virkelighet

Nå er endelig Beauty Works Luxury hair Extensions kommet til Norge. Vi er glade for å kunne tilby dette pris vinnende Extensions håret til deg og kundene dine som er foretrukket globalt av stylister for sin høye kvalitet.

Har du noen gang vurdert å jobbe med Extensions? 

Enten man ønsker å ha Extensions eller skal jobbe med Extensions profesjonelt på kundene dine, vil du ha høy kvalitet på håret for best og langvarig resultat. Beauty works Extensions er skånsomt for håret ditt og vil ikke skade ditt eget hår og består av 100% naturlig remy hår. Og er nøye utvalgt for å tilfredsstille BeautyWorks strenge kvalitets krav for at du som kunde skal bli fornøyd med håret ditt. Remy hår betyr at alt håret ligger riktig retning med skjelaget, som gjør at det føles mer naturlig, lettere å style og floker seg mindre.

Mulighetene er mange.

Forlengelse

Ønsker du Extensions for lengde? Vi fører lengdene 35cm, 40cm, 45cm, 50cm, 55cm, 60cm og utrolige 70cm. Så her er det mulighet for å dekke alle dine kunders ønsker og vi har et bredt utvalg av nyanser fra blondt til mørkt og alt imellom, husk at du kan blande 2 nyanser for et unikt fargedesign.

 

Volum og fylde

Mange kunder i Scandinavia føler de mangler volum eller fylde og da er det perfekt å bruke de kortere lengdene for eksempel 35cm for skulderlange lengder. Fyll ut i hele håret eller kanskje du mangler litt lengde i front for å få den perfekte boben. Tape extensions må flyttes inn hver 6.- 8. uke hvor du bytter ut tape og det samme håret brukes flere ganger.

Fargespill i håret

Bruk tape Extensions på kundene som ønsker fargespill eller striper i håret. Du fester disse på minutter og kunden får fargespill og følelsen av mere hår. Du vil da ikke skade håret kjemisk på noen som helst måte og håret blender naturlig inn i kundens eget hår. Og det blir lett å vedlikeholde.

Deluxe Clip-ins

Passer til de som ønsker en rask forandring, men ikke permanent. Dette er hårtresser som festes med klips og kunden kan lett sette de på og tas av igjen hjemme. Her har du mulighet til en rask forandring for å få den perfekte weekend stylingen på minutter. Dette systemet kan brukes for lengde, fylde og fargespill. Kommer i et rikt utvalg av farger og lengdene 40, 45 og 50cm. 100% naturlig remy hår.

Invisi ponytail

Ønsker du deg den perfekte hestehalen, men håret ditt mangler både lengde og fylde for å bære den med selvtillit. Da er dette systemet for deg. Du fester den raskt utenpå din egen hestehale og håret blender godt inn i ditt eget og er en superrask måte å få den perfekte hestehalen på som alle kommer til å misunne deg. Den består av 100% naturlig remy hår og kan styles og vaskes som ditt eget hår.