Takk for et godt samarbeid i 2021!


2021 ble nok et annerledes år, hvor vi igjen så at det er så mange ting vi ikke kan styre eller kontrollere. Samtidig har det vært et positivt år. Et år hvor alle sammen ønsker å ta nye skritt og være med på å utvikle og satse fremover.

 

Vi fortsatte relanseringssuksessen til Joico og nå når vi ønsker 2022 velkommen er det med en komplett pleie- og stylingserie. I tillegg har KMS gitt oss tydelige signaler på hvem de ønsker å være i fremtiden med blant Solids og ikke minst Consious Style.

 

 

Selv med de restriksjonene vi har hatt i dette året, har vi gjennomført kurs både i salong, på hotell og ikke minst digitalt. Vi syntes også at det var utrolig hyggelig å se flere av dere på Tendenz Weekend i høst på Geilo, hvor vi var nesten 100 frisører som fikk masse faglig påfyll og inspirasjon. Vi håper vi skal få se hverandre mer i løpet av 2022.

 

Det siste revolusjonerende tilskuddet i vår produktportefølje er fantastiske Lumi10. Waaow, en farge med 10 minutters virketid og full dekkevne på grått hår. Helt FANTASTISK!

 

Vi gleder oss til 2022, vi gleder oss til å gi dere masse mer faglig påfyll, flere nyheter, mer om sakser og ikke minst verktøy.
Bli med oss inn i 2022, vi skal gjøre vårt ytterste for at dette skal bli et fantastisk år.

 

Med dette vil alle vi i Tendenz ønske dere en riktig god jul og godt nyttår.
Nedenfor ser dere en liten julehilsen vi har laget spesielt til dere, nyt!