Vi er stolte av å presentere en ny fargeserie som gir deg som frisør uante muligheter!

LUMI10 er en permanent hårfarge som dekker 100% grått hår på KUN 10 MINUTTER! Serien er utviklet for å effektivisere din hverdag, få tid til flere kunder og gi rom for mer kreativitet. LUMI10 gir deg og kundene dine helt nye unike muligheter! I tillegg gir den nydelig glans og langvarig fargeresultat.

 

Tilby kundene dine LUMI10 Express fargemeny, på kun 10 MINUTTER!

  • Gråhårsdekk
  • Root Stretch
  • Shadow roots
  • Fargeforandring på kort hår (opptil 2 tonehøyder)
  • Quick-fix rundt hårfestet

 

LUMI10 gir deg MER TID

Når tid er avgjørende for både kunde og deg, er dette den perfekte fargeserien. Med LUMI10 får du redusert virketiden til kun 10 minutter.

 

LUMI10 gir deg FLERE KUNDER

Lumi10 er perfekt for deg som allerede har fulle lister, men som ønsker å få plass til flere kunder. Lumi10 dekker grått hår på 10 minutter – og leverer like gode fargeresultat på kortere tid. For deg kan det innebære at du kan ta i mot opptil 3 kunder ekstra hver dag.

 

LUMI10 gir deg MER INNTJENING

Nå har du muligheter til å tilby farge som en tilleggsbehandling til de kundene som kun har booket klipp og føn. En Quick-fix langs hårfestet eller ettervekst behandling mellom de faste timeavtalene. For ikke å snakke om drop-in kunder! Du vil rett og slett få tid til flere kunder som igjen vil resultere i økt omsetning.

 

 

LUMI10 gir deg LANGVARIGE FARGERESULTATER

Vår visjon er å levere de beste produktene som gir et sunt og vakkert hår. Vi verdsetter frisørers yrkesstolthet svært høyt, dermed har 10 minutters virketid ikke gått på bekostning av kvalitet og langvarig fargeresultat.

 

Credit: @stylistricardosantigo

 

Hvordan fungerer LUMI10?

En hurtigvirkende fargeserie som er tett pigmentert og dekker grått hår 100% på kun 10 minutter. Lumi10 er skånsom for håret i likhet med våre andre fargeserier. Håret styrkes og pleies under fargeprosessen. Resultatet blir et langvarig glansfullt og sunt fargeresultat.

 

Hvorfor LUMI10?

Du tenker kanskje, hvorfor skal jeg bruke LUMI10 når jeg har en annen fargeserie for grått hår? LUMI10 er ikke istedenfor LumiShine Permantent Creme Color eller YoutLock, men i tilegg til. LUMI10 er et hjelpemiddel i de situasjonene du behøver mer tid, eller når du rett og slett ønsker å tilby kunden din en ekstra behandling.

 

TEKNOLOGI

LUMi10 innehar et egent vannstoff, Accelerator. Den har 22 Volume og er tilført ekstra .6% styrke (sammenlignet med tradisjonell 20 Volume Developers). Når du blander den sammen med LUMI10 Permanent Creme Color får du en rask og total innfarging med 100% dekkevne på kun 10 minutter.

QUICK COVERAGE SYSTEM™ Konsentrerte pigmentmolekyler funnet i LUMI10 Permanent Creme Color er kalibrert til å levere 100% dekkevne på kun 10 minutter, ved bruk av LUMI10 Accelerator.

ARGIPLEX TECHNOLOGY er en velutprøvd avansert teknologi bestående av tre formler som sikrer langvarige fargeresultat, sunt og sterkt hår med en eksepsjonell glans!

BOND-BUILDING ARGININE: I motsetning til tradisjonelle hårfarger der håret tappes for essensielle aminosyrer, tilfører LumiShine 100% Arginin. Resultatet er umiddelbar beskyttelse og sterkere hår.

SUPERCHARGED CONDITIONER: Beskytter og forsegler hvert enkelt hårstrå med fuktighet for å beskytte fargebehandlet hår. LUMI10 er formulert med høyere konsentrasjon av vår signatur conditioner som pleier og beskytter hår opptil 30 sjamponeringer***, og bidrar til at håret oppleves mykt og sterkt med en fantastisk glans.

QUADRAMINE COMPLEX®: Vår eksklusive formula av keratinprotein med lav molekylærvekt (MWS 150-2500) fester seg raskt til de skadede partiene, noe som gir maksimal gjenoppbygging fra skjellaget til fiberlaget. Resultatet blir et hår som garantert blir sunnere og sterkere etter hver fargebehandling.