InTendenz Kick Off 2022


Velkommen til InTendenz Kick Off 29. april – 1. mai 2022! Vi gleder oss til å endelig se dere igjen på Kick Off! Årets program er satt sammen for at dere skal bli inspirert, få faglig påfyll og endelig få møte gode kollegaer igjen.

29.april – 1.mai 2022! 

 

Vi har et fantastisk dagsprogram! I tillegg til våre interne innslag har vi med oss sterke eksterne foredragsholdere som vil gi dere masse påfyll og verktøy dere kan ta med dere videre. Når programmet for dagen er over, tar vi en kort pause før vi igjen møtes til middag og GRANCA kveld, som vi avslutter med DJ og fest. 

 

 

KONFERANSIER FOR DAGEN

Anders Hoff

Anders har snart 20 år bak seg som komiker i norsk underholdningsbransje. 

Mest kjent er han fra humortrioen Raske Menn som har siden 2003 hatt flere suksesshow, en rekke TV-opptredener, og har både vært nominert og vunnet flere priser sammen, i tillegg er de aktuell med jubileumsshow våren 2022. Anders har også vært med i flere TV-programmer, men de senere årene er han aktuell som programleder i publikumsfavoritt programmet Skal vi danse (TV2), og musikk quiz programmet Den du veit (TV2). 

 

 

 

FOREDRAGSHOLDER

Christina Stielli

Christina Stielli er helt unik med sine humoristiske og innsiktsfulle foredrag hvor alle kan kjenne seg igjen. Christina kommer til å prate om at livet aldri blir helt slik man har tenkt seg. Hvordan vi opplever menneskene vi møter på vår vei, hvordan du finner din motivasjon og inspirasjon for å få et fantastisk 2022!

 

 

FOREDRAGSHOLDER

Magnus Helgesson

Magnus Helgesson er gründeren, foredragsholderen og den mentale coachen som selv har gjort hele reisen. Han har hatt suksess med sine selskaper fordi han alltid har prioritert mennesker først. Magnus har mange verktøy som kan hjelpe både mennesker og selskaper å tenke nytt og vokse. Han deler enkle metoder som han selv har brukt for å lykkes, både for seg selv og for sine kunder.

 

PROGRAM FOR INTENDENZ KICK OFF

Lørdag 30. april

Morgen: Innsjekk/ bagasjelevering Scandic Fornebu
09:00 - 10:00 Oppmøte/Registrering Scandic Fornebu
10:00 – 16:30 Seminar
17:00 – 19:30 Fri
19:30 Fordrink, etterfulgt av middag med underholdning

Etter middagen fortsetter festen på hotellet med DJ.

 

Ønsker dere å spise fredag på hotellet?

Intendenz Kick Off starter lørdag. Restauranten på hotellet bemannes etter antall bookinger, så dersom dere ønsker å spise fredag kveld, anbefaler vi at dere booker bord i forkant.
Hotellet tilbyr i år sin deilige buffet fredag kveld fra kl 19.00-22.00, prisen er kr 395 pr person. Bord bookes direkte med hotellet på mail eller telefon. Tlf: 21 05 70 00 / Mail: fornebu@scandichotels.com

Veibeskrivelse til hotellet

Det er gode kollektive forbindelser til Scandic Fornebu, både med buss og tog. 

 

Tog / Lokaltog eller flytoget til Lysaker. Deretter er det 5 minutter med buss 31 som stopper på it-Fornebu, 

som er 100 meter i gåavstand til hotellet.

 

Buss / Buss 31 går hvert 5. – 10. minutt fra Nationaltheatret og Lysaker. 

Bussen stopper på it-Fornebu som er 100 meter i gåavstand til hotellet.

 

Bil fra Sandvika / Følg E18, ta av mot Fornebu/Snarøya. Følg veien forbi Telenor Arena og etter ca. 50 meter kommer du til en rundkjøring. Her tar du til venstre, deretter er det første vei til venstre igjen. 

Hotellet ligger da på høyre side nede ved vannet.

 

Bil fra Oslo / Følg E18 mot Drammen. Etter Lysaker tar du av mot Fornebu/ Snarøya. 

Følg veien forbi Telenor Arena og etter ca. 50 meter kommer du til en rundkjøring hvor du skal til venstre. 

Deretter er det første vei til venstre igjen, hotellet ligger da på høyre side nede ved vannet. 

 

Det finnes rikelig med parkeringsplasser på hotellet for de som ankommer i bil.