Molding Paste fyller 25 år i år og vi tør å påstå at dette har blitt en tidløs klassiker. Vi har sett mange forskjellige hårtrender siden Molding Paste ble lansert i 1996, så hva er det som gjør dette stylingproduktet til en bestselger år etter år?

Vi har spurt KMS guru og Education Manager Norway Stian Holter hva han mener er årsaken til Molding Paste sin suksess.

 

 

Jeg elsker å style hår med dette produktet siden det er så allsidig og passer så mange hårtyper. Jeg husker vi fikk inn KMS produktene i salongen når jeg var lærling og Molding Paste var unikt og helt alene på markedet. Siden den gang finnes det flere varianter av paste. Men det er noe med dette produktet som gjør at jeg går tilbake til orginalen.

En fin måte å forklare produktet er flex hold flex kontrol, fibrene i produktet gir støtte mellom hårene og følelse av mer hår å jobbe med.

 

 

Produktet er lett å fordele i hendene og da er det enkelt å påføre det jevnt i håret uten at det blir klumper eller partier med for mye produkt. Og ikke minst lett å skylle av hendende. Jeg bruker produktet på flere måter i både vått og tørt hår. Når jeg tar det i vått hår og lar produktet lufttørke uten å røre håret underveis føler jeg at det kan bli litt stivt når det tørker og litt på den blanke siden spesielt i mørke hår, en «Stureplan look». Tar du deg i håret under tørkingen gir det masse definisjon og seperasjon med medium hold så det ikke blir så stivt. Selv har jeg krøller og når jeg bruker det på denne måten blir det luftig og jeg får kontroll og samlet krøllene mine.

 

 

Liker du å ta produkt i tørt hår å bruke det som et finish produkt gjør konsistensen på produktet dette enkelt å fordele. Resultatet føles litt mattere ut i finishen men du kan enkelt style og forme looken du ønsker uten at produktet føles for tørt, noe mange styling produkter er.

Dagen derpå kan du alltid reaktivere produktet med litt vann i hendene og restyle frisyren, så det er ikke alltid du trenger mer produkt. Så kan jeg evt ta en liten mengde som siste finish, dette gjør produktet drøyt i bruk. Jeg elsker forpakningen som er en pumpeflaske, dette gjør det hygienisk i bruk og lett å bruke riktig mengde uten søl.  Jeg kan også bruke produktet som en base og lage cocktails med andre produkter for å lage et unikt produkt- mer hold, glans, pleie eller matt. Kundene mine elsker at jeg skreddersyr en produktkombo til håret deres. Kombinasjonen av dette gjør at dette produktet er guttas favorittprodukt og et produkt jeg ikke hadde klart meg uten som stylist og alltid er med på fotoshoot. Jeg er ikke overrasket over at det fortsatt vinner priser som beste styling produkt rundt i verden. #hairlove 

 

 Visste du at…?

…KMS Molding Paste var en av de første styling paster på markedet?

…Produksjonsstedet til Molding Paste drives av 100% fornybare energikilder?

 

"Mitt favorittprodukt fra KMS? Det er vanskelig å svare på, men om jeg må si kun et produkt, er det MOLDING PASTE. Den er fantastisk til de fleste korte frisyrer."

 - Nina Elise Johansen (Freelance Stylist)

 

4 herlige Paste Cocktails

Babassu Surprise

Molding Paste & De Frizz Oil (1½ pump paste + 2 dråper olje)
For en blankere og mer smidig paste

Vanilla Cream Dream

Revial Cream & Molding Paste (blandes 50/50) 
Mer mykt og naturlig hold

Jello Twist

Styling gel & Molding Paste (blandes 50/50)
Paste med blankere og stivere hold

Cinnamon Woo Hoo

Styling foam & Molding Paste (1 håndfull skum + ½ pump paste)
For volum med definisjon