Pump up the volume!


Ta håret ditt til nye høyder med ADDVOLUME og ADDPOWER!

Denne sesongen ser vi mye volum i trendbildet og vi vet også at vi nordboere er glade i følelsen av mer hår og volum. Er du også en av de som gjerne skulle hatt litt mer volum i håret? Det er enklere enn du tror. Med våre serier ADDVOLUME og ADDPOWER kan du skape akkurat det volumet du ønsker deg. Men hva er forskjellen på disse to seriene? Begge seriene gir deg volum, men på litt forskjellige måter.

 

ADDVOLUME – denne serien gir deg løft fra bunnen og et luftig og digg volum, altså følelsen av et «større» / luftigere hår. Den består av de naturlige ingrediensene kanel og eucalyptus for volum og fylde. I denne serien tilbyr vi produkter om du liker mykt, naturlig og luftig volum eller et hår med mer hold. Serien gir deg opptil 70% mer volum til tynt fint hår.

 

 

ADDPOWER – denne serien gir deg fyldig volum samtidig som du styrker og oppnår et sunnere hår, altså følelsen av mer hår og fylde. De naturlige ingrediensene organisk hvit teekstrakt og risproteiner  sørger for volum og styrke. Er du ute etter etter et fyldig og sterkt hår, er dette serien for deg. I denne serien tilbyr vi shampoo, en Strengthening Fluid som fungerer som en leave-in conditioner du påfører i tørt hår, samt en Thickening Spray du påfører før du styler håret.

 

VISSTE DU AT BEGGE SERIENE ER VEGANSKE, PARABENFRIE OG DERMATOLOGISK TESTET?

 

Le volume

For å oppnå volum anbefaler vi å vaske håret med volum shampoo og conditioner for en god start på stylingen din. Etter hårvasken påfører du et stylingprodukt som gir deg volum. Her tilbyr vi alt fra Thickening Spray til hårskum og volumspray til rootlift. Så her er det noe for enhver smak og ønske. Avslutt med et stylingprodukt i tørt hår som gjør at volumet holder eller hva med en Liquid Dust som gir deg ytterligere volum i tørt hår?

 

 

Er du klar for vår og va va volume?