Delete Me har rullet over skjermen den siste tiden og fått mye omtale i media. Vi digger serien og synes budskapet er utrolig viktig.

 

Vår samarbeidspartner Isabella Mork har jobbet med hår og make-up som virkelig har vært fantastisk og vel verdt en titt i seg selv på denne suksessfulle produksjonen. V har pratet med henne og hun deler villig sine tips og triks her. @bellamork er en 37 år gammel Moldenser som bor i Oslo på 17 året. Hun beskriver seg selv som en sprudlende virvelvind som elsker jobben sin. Og vi kunne ikke vært mer enige. Isabella har alltid likt form, farge og mote og synes det er ekstra gøy å lage karakterer med hår og makeup til tv og film.

 

Hvilke prosjekter jobber du med og har vært involvert i i det siste?

Min siste produksjon har jeg hatt make-up og hårdesign på TV-serien Delete Me. Den handler om det å vokse opp i en tid hvor kvinners seksualitet har blitt en salgsvare, og i et samfunn hvor ungdom gjør nesten alt for å få likes. Delete Me utforsker vennskap, sjalusi, sex og hacking.

 

 

Ellers har jeg gjort albumcover for artisten Ane Brun og to musikkvideoer siste året. I tillegg til en dansefilm for Netflix som kommer til høsten. Sjekk gjerne ut min Instagram @bellamork hvor jeg legger ut jobber og inspo på ting jeg har gjort.

 

 

 

Hvorfor skal vi se Delete Me?

Nydelig foto, kostyme, makeup og hår og fantastisk skuespiller prestasjoner. Og et veldig viktig budskap.

 

 

Har du et tips, triks eller hemmelig hårvåpen du vil dele?

Om du ikke mestrer å føne med rundbørste og hårføner, anbefaler jeg å investere i en fønbørste (børste med varme) Jeg sverger til Babyliss Blue Lightning for volum og naturlig fall i håret. Med den ser det ut som jeg har vært hos frisøren hver dag. 

 

 

Jeg bruker varmebeskyttende hver gang jeg skal bruke varmeverktøy i håret mitt for at det ikke skal bli ødelagt. Veldig glad i Moist Repair Revival Crème som jeg tar i håndkletørt hår og føner på den. Den gir fuktighet uten å tynge, samtidig som den beskytter håret.

 

 

 

Hvorfor bruker du KMS på sett?

Jeg har brukt KMS siden 2005. Jeg skulle lage krøller på artisten Venke Knutson og ble helt forelsket i en varmebeskyttende Curl Up Spray dere hadde i sortimentet da. Det gjorde at jeg sjekket ut resten av produktene, og har siden da vært forelsket i stylingen til KMS.

 

Hva inspirerer deg?

Musikk, foto og filmer. Det går ikke en dag uten at jeg ikke screenshotter og lagrer ting fra instagram eller noe jeg ser i en film i en av mood mappene mine.

 

 

Hva er ditt favoritt KMS produkt?

KMS Tame Frizz. Elsker det produktet! Det tynger ikke og roer ned brusete hår. Brukte det produktet hver dag på sett på Amalia Holm sitt hår. Merket også at jeg fikk så myke hender av den. Smurte derfor inn hendene mine med restene som ble igjen istedenfor håndkrem.

 

 

Hvilke Instakontoer må du følge med på?

@kmshairno og tendenzno sine, hvor frisør @stian.holter legger ut produkt- og stylingtips.

Hårstylisten Renya Xydis, @renyaxdis. Hun legger ut de fineste stylingvideoene med tips.

Makeup artist Andrew Gilmore, @andrewgallimakeup Han har en vakker rocka stil.

Influencer og modell Ash Walker har en fantastisk fin feed med makeup inspo. 

 

Hår og make-up: @bellamork

Kostyme: @alvabrosten

Regi: @mariekristiansen

 

Sjekk kontoen til @bellamork for masse digg inspirasjon.