All dressed up but nowhere to go!

 

 

Vi går inn i en tid som vanligvis er preget av mye fest og sosiale sammenkomster. I år blir det litt annerledes, men det betyr ikke at du ikke skal pynte deg. For husk at du pynter deg for deg og i tillegg gir det deg en skikkelig velværefølelse. Ta på deg favorittantrekket, style håret ditt og du er klar for hjemmedate med kjæresten, drink med koronavenninnen din eller rett og slett en digital date med venninnegjengen. 

 

 

En enkel hestehale er superkult og girly sammen med favorittantrekket ditt. Den passer like godt til hverdags som til fest med finkjolen. Tenk på hvor lavt eller høyt du setter den. En høy hestehale gir deg automatisk et løft og ser supersmashing ut her på @andreasteen. Bruk gjerne et produkt for å ha kontroll på de små hårene mot strikkfestet. TAMEFRIZZ Smoothing Lotion er et supert produkt til dette formålet. I selve halen er det fint å bruke noe som tilfører fuktighet og glans, her passer MOISTREPAIR Hydrating Oil godt slik at hestehalen fortsatt beholder bevegelsen.

 

 

Alle stylister sin favoritt mousse ADDVOLUME Styling Foam tar virkelig håret ditt til nye høyder. Kombiner den med en god børste og føner og du vil få nydelig volum. Volum er tidløst og klassisk. Frisyren passer til det meste og oser femininitet selv om du går for bukse. Krøll gjerne over håret med en stor krølltang for et enda mer feminint uttrykk. Husk da varmebeskyttelse med THERMASHAPE 2-in-1 Spray. Avslutt og tilfør glans til frisyren med vår naturlige olje MOISTREPAIR Hydrating Oil.

 

 

Wet look er supersexy! Sammen med bukse og blazer blir dette definisjonen på powerdressing! Kombiner looken med sotet make-up som gjør at den får et snev av feminitet over seg. For denne wet looken er HAIRPLAY Styling Gel et supert valg for å holde wet looken på plass. Bruk gjerne TAMEFRIZZ Smoothing Lotion i lengdene for fin glans. For en tørrere wet look er HAIRSTAY Firm Finishing Hairspray et godt alternativ for å hold frisyren på plass.

 

 

Små krøller er desembers favoritt og gir virkelig personlighet til antrekket ditt. Krøll med liten krølltang og style krøllene dine akkurat slik du liker det. Bruk varmebeskyttelse før du krøller håret ditt. THERMASHAPE 2-in-1 Spray er vår favoritt til dette formålet. Bruk den før du krøller håret og avslutt med samme spray for glans og hold.

 

 

En lekker oppsetning er superfint og virkelig desembers hårstyling. Ettersom dette er en klassisk look er det fint å leke seg med make-up for å spille på kontraster. Vi elsker den rosa makeupen sammen med den kule sorte kjolen som gir en nydelig edge til looken. Her er det supert å bruke HAIRPLAY Dry Wax for å få hold når du setter opp håret. Avslutt med HAIRSTAY Firm Finishing Hairspray for å holde på frisyren hele dagen og kvelden.