Er du klar for en revolusjonerende måte å skape tekstur, krøller, bølger og bevegelse i håret på!

 

Årets TV-aksjon på NRK går til WWFs sitt livsviktige arbeid mot plast i havet. Denne saken er viktig for oss og vi er derfor stolte over at vi i disse dager lanserer innovative og miljøvennlige viklere, som er laget av nettopp plast fra havet. Dette er virkelig fremtidens måte på å ta permanent på. Viklerne er norsk design og en tidsbesparende og gir deg en mer ergonomisk måte å vikle på.

 

 

Vi har sett ulike teksturer i trendbildet en god stund nå. Teksturomforming er virkelig på vei tilbake inn i salongene – men nå på en helt ny og innovativ måte du aldri før har sett! Waves gir akkurat den teksturen og bevegelsen mange av kundene dine etterspør. Den gir rett og slett den naturlige looken mange jenter drømmer om. Vi tilbyr to forskjellige Waves; Soft Waves for halvlangt hår og Rough Waves for langt hår. Sammen med oljen fra K-PAK Waves blir resultatet tidsriktig og superfresht med god holdbarhet.

 

 

Bak denne unike oppfinnelsen står den norske gründeren Aina Olsen. Hun er selv frisør med lang fartstid i faget. Hun er brenner for bærekraft og ergonomi. Nettopp disse to elementene var viktige når hun skulle utvikle nye verktøy. Det at plast fra havet ved Helgelandskysten kunne gi nytt liv i form av verktøy til frisørene passet derfor perfekt i forhold til Aina sine grunnleggendene verdier . Innovasjon Norge og Sintef er med på å støtte prosjektet og ser på det som fremtidens teksturomforming.

Vil du også teste Waves? Forhåndssalget har allerede startet og du kan bestille de her.