Hverdagen er godt igang igjen og vi har lyst til å dele en hverdagsfavoritt med dere. Deep Cleanse er en stor favoritt både blant oss på kontoret, kunder og ja, hele familien. Deep Cleanse er den perfekte hverdagsshampooen.

Deep Cleanse fortjener mer cred, den er rett og slett vår hverdagshelt. Dette er en daglig shampoo som skånsomt fjerner overflødig fett, belegg fra stylingrester, mineraler og forurensing. Den er skånsom nok til å brukes hver dag og passer de fleste. Derfor er det ikke rart denne har seilet opp som en stor favoritt.

 

Akkurat som rens av huden, anbefaler vi jevnlig dyprens av håret. Her kommer Deep Cleanse inn i bildet og sørger for at håret ditt får en skikkelig rens. Dette for å unngå misfarging og for å rense håret fra ytre påvirkninger som forurensning, stylingrester og spesielt etter en sommer med sol og bad. Etter en dyprens vil håret blant annet lettere ta til seg både pleie og effekten av stylingprodukter.

 

“Ved en dyprens av håret, la shampooen virke i 3 minutter og avslutt med en pleiende hårkur for optimalt resultat og gjenoppbygging av håret”

Denne shampooen passer alle hårtyper og er super til kronisk syke som går på faste medisiner eller tenåringer som sliter med overproduksjon av talg grunnet hormonforandringer.

 

Ikke rart vi elsker shampooen og har gitt den status som hverdagshelten vår:

-    Den opprettholder den naturlige syrekappen i hodebunnen

-    Den er fargesikker

-    Den er skånsom nok til daglig bruk

-    Den er en super tenåringsshampoo

-    Den fjerner overflødig fett, belegg fra stylingrester, mineraler og forurensing

 

Deep Cleanse inneholder granateple og sort pepper som beskytter mot skader fra miljøet. Visste du at Deep Cleanse er vegansk, parabenfri, dermatologisk testet og ikke testet på dyr?